Galatasaray'da Alex Telles depremi

Düzenleyen:
Galatasaray'da Alex Telles depremi

SPOR Haberleri

Sezon başında İnter'e kiralık olarak gönderilen Brezilyalı yıldız Alex Telles'in, Portekiz ligi ekiplerinden Porto'ya transfer olmak üzere olduğu iddia edildi.

Galatasaray'ın sezon başında Inter'e kiraladığı Brezilyalı sol bek Alex Telles'in Porto'ya gideceği iddiaları gerçekleşmek üzere. Genç futbolcunun menajeri Fernando Otto'nun Portekiz kulübüyle anlaşmaya vardığı ve artık iki kulüp arasındaki pazarlığın sonuçlanmasını beklediği ifade edildi.


Galatasaray'ın bonservisinden 8.5 milyon euro gelir beklediği Brezilyalı futbolcu için Porto Kulübü'nün 6 milyon euro bonservis bedeli önerdiği aktarıldı. Transfer kapsamında eski Bursasporlu Josue'yi de sarı kırmızılı kulübe öneren Portekiz kulübünün bu teklifi kabul görmedi. Portekiz basınında yer alan haberlere göre Porto'nun bu transferi 7 milyon euro'ya bitireceği ve uzun süredir takip ettiği Telles'i kadrosuna katacağı belirtildi.

Gelecek sezon kadroda Carole ile birlikte sol bek alternatifi olacağı belirtilen Telles'in takımdan ayrılması sürpriz olarak yorumlanırken yönetimin oyuncularına gelecek ciddi teklifleri değerlendirme kararı aldığı belirtiliyor.

Galatasaray'da Alex Telles depremi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...