Büyük gurur! Furkan NBA’de...

Düzenleyen:
Büyük gurur! Furkan NBA’de...

SPOR Haberleri

Anadolu Efes'in 19 yaşındaki genç yıldızı Furkan Korkmaz, 2016 NBA draftında ilk turda seçilmeyi başardı.

2016 NBA draftında genç yıldız adaylarımızdan Furkan Korkmaz, ilk turda seçilmeyi başardı. Philadelphia 76'ers'ın 26'ncı sırada seçtiği 19 yaşındaki Furkan, ilk tur tercihi olması nedeniyle alacağı ücret ve kontrat süresi bakımındandaha iyi şartlara sahip olacak. Genç yeteneğin gelecek sezon Efes'te kalıp kalmayacağı ise şimdilik bilinmiyor... Genç oyuncunun kendisini geliştirmek için NBDL'de oynayabileceği de iddialar arasında.

 

ERSAN THUNDER'A
Draft'ta ilk seçme hakkına sahip olan Philedelphia bu hakkını Ben Simmons'tan yana kullandı. Özellikleri bakımından LeBron James'e çok benzetilen, 2.08 metrelik boyuna karşın iyi bir saha görüşü olan LSU forvetine geleceğin yıldızı olarak bakılıyor. Milli oyuncumuz Ersan İlyasova ise Orlando Magic tarafından Oklahoma City Thunder'a gönderildi.

KİNGS 'BOGDANOVİC' DEDİ
Gecenin en önemli ayrıntılarından bir tanesi ise Fenerbahçeli Bogdan Bogdanovic'in haklarının Phoenix Suns'tan Sacramento Kings'e geçmesiydi. Sacramento Genel Menajeri ve eski Sırp basketbolcu Vlade Divac'ın vatandaşı Bogdanovic'i çok istediği bilinirken, bu sebeple Phoenix'le üst sıra seçiminden vazgeçerek bu takasa girdiği belirtiliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...