Kartal’a PAYEt verilebilir

Düzenleyen:
Kartal’a PAYEt  verilebilir

SPOR Haberleri

Avrupa devlerinin sıraya girdiği Fransız oyuncu için 40 milyon avrolar telaffuz ediliyor. Eğer satılırsa Gökhan Töre’nin İngiliz ekibine gitmesi yüksek ihtimal

EURO 2016’da en çok dikkat çeken ve bilmeyenlerin “Kim bu?” dediği isim Dimitri Payet! Hani şu gençliğinde tezgahtarlık yapan Fransız… 29 yaşında ve Slaven Bilic’in takımı West Ham’da forma giyiyor. İngiliz ekibinin bonservisine 15 milyon avro ödediği hücum bölgesinin çok yönlü ismi. Gerçek bölgesi orta alan sağ kanat ve sol kanatta da oynama özelliğine sahip. “İyi de Beşiktaş’la ne alakası var?” denebilir. Dolaylı gibi görünüyor ama işin içine Gökhan Töre girdiğinde direkt etkisi ortaya çıkıyor. West Ham bir süredir Gökhan Töre’nin peşinde. Slaven Bilic eski öğrencisini mutlaka kadrosunda görmek istiyor. Ancak ilk teklif Beşiktaş’ı cezbetmedi. Çünkü “kiralık” öneri geldi. Geçelim ikinci plana… West Ham, EURO 2016’da değerine değer katan Payet’i satmayı düşünmüyor ama cazip öneriler var. M.United, M.City, Chelsea ve son olarak Real Madrid’in radarındaki oyuncu için telaffuz edilen rakam 40 milyon avro. Eğer Payet satılırsa Feghouli’yi renklerine bağlayan West Ham, Töre için de yeniden kapıyı çalacak. Bu kez kiralık değil bonservisiyle almak için. Ki bu satıştan gelecek para da Beşiktaş’ın diğer transferlerine gidecek. 
Bu arada Beşiktaş'ta dün yapılan yeni yönetim kurulunun görev dağılımında Erdal Torunoğulları'nın transfer komitesinde yer almaması şaşkınlığa sebep oldu. Transfer komitesinin başına Asbaşkan Umut Güner getirildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...