Galatasaray'a servet! Tam 21 milyon...

Düzenleyen:
Galatasaray'a servet! Tam 21 milyon...

SPOR Haberleri

Geçen sezon İnter'de kiralık olarak forma giyen Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Alex Telles için, Portekiz Ligi ekiplerinden Porto'nun 6.5 milyon Euro'ya (yaklaşık 21 milyon TL) anlaşmak üzere olduğu ileri sürüldü.

Jose Rodriguez için Mainz Kulübü'nden gelen 2.5 milyon Euro'luk teklifi kabul eden Galatasaray, Porto ile de Alex Telles için 6.5 milyon Euro'ya (yaklaşık 21 milyon TL) el sıkışmak üzere...

Porto, Alex Telles için yaptığı teklifi 5.5 milyon Euro'dan 6 milyon Euroya çıkardı. Galatasaray da Brezilyalı sol bekin de gitmek istemesi nedeniyle fiyatı 7.5 milyon Euro'dan (24 milyon TL) 7 milyon Euro'ya indirdi.

ANLAŞMA BEKLENİYOR

Görüşmelerin sürdüğü, 6.5 milyon Euro'ya (yaklaşık 21 milyon TL) el sıkışılmasının beklendiği öğrenildi.

Öte yandan, sarı kırmızılılar, Rodriguez için Mainz'den alacağı 2.5 milyon Euro'luk bonservis bedelinin 750 bin Euro'sunu kontrat şartları gereği Real Madrid'e ödeyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...