Başkan transfer turunda

Başkan transfer turunda

SPOR Haberleri

Trabzonspor Başkanı Usta, sosyal medyadan taraftarın bayramını kutlarken transfer için sabır istedi ve ekledi: “6-8 oyuncu ile güçleneceğiz. İtalya ve Fransa’da arayıştayız”

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, transfer çalışmalarıyla ilgili taraftara bayram müjdesi verdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Usta, "Sabır arkadaşlar sabır. Acele ve panikle eski hataları tekrarlamamalıyız. Doğru işler yapmalıyız. Yoksa ağır bedel kaçınılmaz olur. Yeni oyuncular ile kampa katılanlardan 24-25 kişilik kadromuzu netleştireceğiz. Şartlarımıza göre en iyisi olacak, panik yok. Bayramda satılacak, alınacak oyuncularla ilgili İtalya ve Fransa'dayız. Şimdiden iyi bayramlar. 6-8 oyuncu takviyesi ile kadromuz güçlenecek, zenginleşecek" dedi. İtalya ve Fransa ziyaretleri sırasında Usta'ya, başkan yardımcısı Nevzat Aydın'ın eşlik edeceği ifade edildi.

RONCAGLİA İLE GÖRÜŞECEK
 Usta'nın bu ziyaretler esnasında prensip anlaşmasına varılan, 29 yaşındaki Facunda Roncaglia ile bir araya gelmesi bekleniyor. Usta, sonrasında Fransa'ya geçecek ve bonservisi elinde bulunan Fransız oyuncu Jeremy Pied ile pazarlık masasına oturacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...