Galatasaray'dan Viking hamlesi

Düzenleyen: / Kaynak: Amkspor
Galatasaray'dan Viking hamlesi

SPOR Haberleri  / Amkspor

Yeni sezonda iyi bir pivot santrforla takımı güçlendirmek isteyen Galatasaray, ara transferde de istediği Andreas Cornelius için Kopenhag ile bir kez daha temasa geçti.

Galatasaray, transferde rotayı İskandinavya’ya çevirdi. Norveçli Stefan Johansen’le el sıkışan sar-ı-kırmızılı takım, aradığı forveti de Danimarka’da buldu. Galatasaray devre arasında da kadrosuna katmak için uğraştığı Kopenhag forması giyen 23 yaşındaki golcü Andreas Cornelius ile bir kez daha masaya oturuyor. Hollandalı teknik adamın ısrarla pivot santrfor istemesi üzerine, yönetim 1.93’lük kulenin alınması yönünde çalışmalara başladı. Riekerink, yöneticilerle yaptığı toplantıda, “Podolski, Sinan, Yasin gibi golcü kanat oyuncularımız ve Sneijder var. Bu takıma hava toplarına hâkim, pivot özellikleri olan ve kanat oyuncularını besleyecek bir santrfor lazım” deyince yönetim, Cornelius için Danimarka’da ilk teması kurdu. iki sezon önce 8.7 milyon Euro karşılığında Cardiff’in yolunu tutan Viking, İngiltere’de aradığını bulamayınca 6 ay sonra 3.5 milyon Euro’ya eski takımına geri dönmüştü.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Amkspor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...