Neustadter'den Galatasaray'a imalı mesaj

Düzenleyen:
Neustadter'den Galatasaray'a imalı mesaj

SPOR Haberleri

Kanarya'nın yeni transferi Roman Neustadter, Schalke 04 formasıyla UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında Galatasaray'a attığı golün aynısını Fenerbahçe formasıyla da atmak istediğini söyledi.

Dün gece İstanbul'a gelen ve bu sabah sağlık kontrolünden geçen Fenerbahçe'nin yeni transferi Roman Neustadter, kendisini Sarı-Lacivertli renklere bağlayan imzayı attı. 3 yıllık sözleşme imzalayan Rus futbolcu kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Neustadter'den Galatasaray'a imalı mesaj

Sarı-Lacivertli formayı giyerek FB TV'ye çıkan Rus futbolcu şöyle konuştu:

"FENERBAHÇE'NİN ÇILGIN TARAFTARI VAR"

"Burada olduğum için çok mutluyum. Havalimanında güzel bir karşılama oldu. Takıma katılmak ve arkadaşlarımla tanışmak için sabırsızlanıyorum. Almanya dışında bir ligde oynamayı hep istedim. Fenerbahçe de bana bunu sundu. Çılgın taraftarı olan bir kulübe geldim."

"ÇALIŞKAN BİR OYUNCUYUM"

"Adaptasyon sürecinin başındayım. Almanya'da çok fazla rapçi var. Bunların içerisinde Türkler de çok. Çalışkan bir oyuncuyum. Her zaman koşabiliriz, mücadele edebiliriz. Ben aslında çoğunlukla defansif orta saha pozisyonunda yer aldım. Son 1 buçuk yıldır stoper pozisyonunda yer aldım. Ben sadece işime konsantre olmak ve burada başarılı olmayı düşünüyorum."

Neustadter'den Galatasaray'a imalı mesaj

GALATASARAY'A GÖNDERME

Yayın sırasında Neustadter'in Schalke 04 formasıyla UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a attığı gol de gösterildi. Moderatörün, 'Gerçek bir Fenerbahçeli olmak için Galatasaray'a gol atmak gerekir' demesi üzerine Rus savunmacı, "Aynı şeyi Fenerbahçe formasıyla da yapmak istiyorum" dedi.

FORMA NUMARASI

Programda forma numarasını da açıklayan Neustadter, "Fenerbahçe'de 33 numaralı formayı giyeceğim. Schalke'de de bu numarayı giydim. Bu numarayı seviyorum" ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY İLE GÖRÜŞMEM OLMADI"

Rus savunma oyuncusu, Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki imza töreninde ise "Savunmada da, orta sahada da oynayabilirim, bir önemi yok. Ben takım oyuncusuyum. Hocam nerede ihtiyaç duyarsa orada oynarım. Yeni bir sözleşme imzalarken ne zaman bitecek, ne olacak gibi düşüncelerle imzalamam. Çok iyi bir hocası ve oyuncuları olan bir kulübe geldim. Gelenekleri çok büyük bir kulübe geldim. Futbolda birçok dedikodu oluyor. Başka takımlarla da görüştüm ama görüştüğüm tek Türk takımı Fenerbahçe oldu" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...