Galatasaray'dan flaş Umut Bulut kararı

Düzenleyen:
Galatasaray'dan flaş Umut Bulut kararı

SPOR Haberleri

Galatasaray, geçen sezonki kötü performansı nedeniyle Milli futbolcu Umut Bulut'u takımdan gönderme kararı aldı. Umut'un sarı kırmızılı yönetimden bir şans daha istediği öne sürüldü.

Galatasaray'ın tecrübeli golcüsü Umut Bulut, kritik eşiğe geldi... Burak Yılmaz'ın Çin'e transferi sonrasında Galatasaray'daki gol yükünü çekemeyen tecrübeli oyuncu ayrılığın kıyısında.

UMUT DİRENİYOR

Teknik heyet yolları ayırma düşüncesinde ancak Umut, Galatasaray'da kalmak ve göze girmek adına direniyor. Öyle ki, Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, Karabükspor ve Alanyaspor transfer teklifinde bulundu ama yıldız oyuncu, "Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmüyorum" diyerek set çekti.

İŞİ ÇOK ZOR

Fakat Florya cephesinde işler ve bakış açısı hiç de Umut Bulut'u umutlandıracak gibi değil. Galatasaray yönetimi sözleşmesi geçen yıl otomatikman uzayan Umut Bulut'a, İsviçre'de son bir şans verecek.

Hürriyet'te yer alan habere göre: Umut'un geçen yılki performansını beğenmeyen ve 2 forvet takviyesi birden isteyen Riekerink, İsviçre kampında golcü futbolcuyu özellikle takip edecek, 3 hazırlık maçında da kendisine özellikle şans verecek. Umut, eğer Riekerink'in gözünde sınıfı geçemezse G.saray'da yaşadığı 4 yıllık kariyeri sonlanacak.

SINIFTA KALIRSA ADRES RODALLEGA

Sarı kırmızılı yönetimin forvet planlamasında Akhisarlı Hugo Rodallega önemli bir yer tutuyor. Umut Bulut'un İsviçre kampında teknik direktör Riekerink'in gözüne girememesi halinde 1.5 aydır temasta olunan Rodallega transfer edilecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...