HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Eski Bursasporlu Galatasaray'da

Düzenleyen:
Eski Bursasporlu Galatasaray'da
Josue Pesqueira, Galatasaray, Josue Galatasaray&tt2;da, Porto, Haber

SPOR Haberleri

Portekiz basınında yer alan habere göre: Galatasaray, bir dönem Bursaspor'da da forma giyen orta saha oyuncusu Josue Pesqueira'yı Porto'dan kiralık olarak kadrosuna kattı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray ile ilgili Portekiz basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. Portekiz gazetesi Ojogo, sarı-kırmızılıların Porto forması giyen Josue'yi 1 yıllığına kiralayacağını yazdı. Haberde Porto'nun gelecek sezon sözleşmesi bitecek olan 25 yaşındaki futbolcu ile 2020 yılına kadar kontrat yapacağı ve daha sonra Galatasaray'a göndereceği belirtildi.

Porto Kulübü'nün daha önce de Bursaspor'a kiraladığı Josue'yi satın alma opsiyonu olmadan Galatasaray'a göndereceği aktarıldı.

Takasta kullanmak istemediler

6.5 milyon bonservis bedeliyle Galatasaray'dan Telles'i renklerine bağlamaya hazırlanan Porto'nun, Joseu'yi bu transferin bir parçası olarak takasta kullanmak istemediği belirtildi.

Portekizli futbolcu Süper Lig'de Bursaspor formasıyla çıktığı 44 maçta 7 gol atarken 8 de asist yapmıştı. Porto'nun geçen sezon devre arasında Braga'ya kiraladığı solak futbolcu 12 lig maçında 2 gol 3 asit kaydetti.

Eski Bursasporlu Galatasaray'da

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...