Menajer Galatasaray'ın forvetini müjdeledi

Düzenleyen:
Menajer Galatasaray'ın forvetini müjdeledi

SPOR Haberleri

Fildişili yıldız Didier Drogba'nın Galatasaray'a gelişinde etkili olan menajer Ceylan Çalışkan, sarı kırmızılı takımın yıldız golcü transfer etmek istediğini bildirdi. Çalışkan,''Gomez, Drogba standardında, üst düzey bir forvet almak istiyorlar. Galatasaray'ın bu yönde bir bütçesi var, isim veremem" şeklinde konuştu.

Galatasaray'da golcü arayışları tüm hızıyla devam ederken, sarı-kırmızılılarla Andreas Cornelius ve Luc Castaignos'un adı anılıyor.

Sarı-kırmızılı taraftarlar yıldız bir golcünün transferini isterken; menajer Ceylan Çalışkan, A Spor'da yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın yıldız bir golcüyü transfer edeceğini söyledi.

GOMEZ, DROGBA AYARINDA BİR FORVET

Didier Drogba'nın Galatasaray'a gelişinde etkili olan Çalışkan, "Newcastle'de oynarken Demba Ba ile Galatasaray anlaştı, kardeşi gelip tesisleri gezdi. Teknik heyet istemedi Chelsea aldı. Transfer durumları belli olmuyor... Rodallega, Castaignos falan değil. Galatasaray önemli birkaç forvet oyuncusuyla görüşüyor. Gomez, Drogba standardında, üst düzey bir forvet almak istiyorlar. Galatasaray'ın bu yönde bir bütçesi var, isim veremem" dedi.

Şu anda transfer önceliğini Manchester City'den Wilfried Bony'e veren Galatasaray'ın kiralama teklifinin kabul edilip edilmeyeceği merak ediliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...