Trabzonspor'da Yanal hücum futbolunu aşılamaya çalışıyor

Düzenleyen:
Trabzonspor'da Yanal hücum futbolunu aşılamaya çalışıyor

SPOR Haberleri

90 dakika atak oyunu tercih eden bir takım geliyor. Tecrübeli çalıştırıcı oyuncularından hızlı olmalarını ve rakibi presle bunaltmalarını istiyor

Trabzonspor yeni sezonda bambaşka bir kimlikle mücadele etmeye hazırlanıyor.  Slovakya'nın Samorin kasabasında kamp çalışmalarını sürdüren bordo-mavili ekibin hücum futbolu oynamasını isteyen Teknik Direktör Ersun Yanal, futbolculara sık sık uyarılarda bulunuyor. Yeni sezonda sahada 90 dakika mücadele eden ve hücum futbolunu benimseyen bir takım izlettirmek isteyen teknik direktör Ersun Yanal mücadeleyi hiçbir zaman bırakmamaları gerektiği konusunda futbolcularına uyarılarda bulunuyor. Özellikle savunmadan çıkarken hızlı davranmaları gerektiğine vurgu yapan tecrübeli teknik adam, "Savunmadan topla olabildiğince hızlı çıkın. Rakibe de baskı yapın. Top bizde kalsın" şeklinde uyarılarda bulunarak oyuncularına hücum futbolunu aşılamaya çalışıyor. Yanal, her fırsatta futboluyla zevk veren, coşkulu bir takım izlettirmek istediklerine dikkat çekiyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...