PSG'nin RvP ısrarı

Düzenleyen:
PSG'nin RvP ısrarı

SPOR Haberleri

Paris Saint Germain, Hollandalı golcü oyuncu Robin van Persie'nin sarı lacivertli takımda kalacağının açıklanmasına rağmen, transfer ısrarını sürdürüyor.

Fenerbahçe'de Robin van Persie belirsizliği tam bitti derken yeniden başladı. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, Hollandalı yıldızın menaceri, 3 gün önce İstanbul'a gelmiş ve asbaşkan İlhan Ekşioğlu ile görüşmüştü. Bu görüşmeden, "Van Persie, Fenerbahçe'de devam edecek" kararı çıkmış, kulübün internet sitesinden de bu yönde açıklama yapılmıştı. Ancak öncesi gün Fransız devi PSG'nin devreye girmesiyle işler karıştı.

IBRA GİTTİ, CAVANI YOLCU

Van Persie'nin vatandaşı, Fransız ekibinin futbol direktörü Patrick Kluivert, yıldız futbolcuyu transfer etmek istediklerini söyledi. Kluivert'ın, RvP ile bizzat temasa geçtiği öğrenildi.

Fransız devi, İbrahimovic'le yolları ayırdı, Cavani'yi de 50 milyon Euro'ya Chelsea'ye satmaya hazırlanıyor. En az iki golcü alması beklenen PSG, Van Persie konusunda ısrarcı. Ancak henüz bir teklifte bulunmamaları, kafalarda soru işareti oluşturdu.

GOLCÜ ARAYIŞLARI BAŞLADI

Teknik direktör Pereira da Monaco maçlarına kısa bir süre kala oyuncusunun kafasının yeniden karışması nedeniyle endişeli. Yönetim bu nedenle transferin bir an önce netleşmesini istiyor.

Yönetim, Van Persie'yi 7 milyon Euro'dan aşağı bırakmamaya niyetli. Arkasında Arap sermayesi bulunan PSG için bu rakamı ödemek ise hiç zor değil. Belhanda'ya imza attırıp transferi kapatmayı planlayan Fenerbahçe Yönetimi, Van Persie'nin PSG'ye gitmesi halinde hemen yeni bir golcü arayışına başlayacak. Teknik heyet ve oyuncu izleme komitesinin şimdiden forvet listesi hazırlamaya başladığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...