Yarısı şimdi kalanı ocakta

Düzenleyen:
Yarısı şimdi kalanı ocakta

SPOR Haberleri

Bordo-mavililer Fabian Castillo için Dallas kulübüne 2 milyon dolar ödedi. Yönetim 6 ay sonra satın alma opsiyonunu da kullanırsa toplam bedel 4 milyon dolar olacak

Trabzonspor yeni transferi Fabian Castillo’da ilginç bir sözleşme yaptı. ABD’nin önde gelen yayın organlarından Sports Illustrated’ın özel haberine göre, bordo-mavili ekip yıldız oyuncuyu öncelikle kiralık olarak kadrosuna katıyor. Buna göre Karadeniz ekibi Dallas’a altı aylığına 2 milyon dolar (6 milyon lira) ödeyecek. Oyuncuyu bonservisiyle almak istemesi durumunda Trabzonspor, bir 2 milyon doları daha Amerikan ekibinin hesabına yatıracak. Bordo-mavililerin Castillo’yu kalıcı olarak kadrosuna katmak için satın alma bedelini ocak ayına kadar ödemesi gerekecek. Öte yandan yıllık kazancı Dallas’ta 170 bin 750 dolar (520 bin lira) olan futbolcu için bordo-mavililerin ne kadar ücret ödeyeceği merak ediliyor. Kolombiya Milli Takımı forması da giyen 24 yaşındaki oyuncuya fahiş bir bedel ödenmeyeceği gelen bilgiler arasında. Her iki hücum kanadında da görev alabilen Castillo'nun yüksek top tekniği ve çalım yeteneği ile Trabzonspor'a büyük katkıda bulunması bekleniyor. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...