Uslu durmuyor!

Düzenleyen:
Uslu durmuyor!

SPOR Haberleri

Sivri açıklamalarıyla tanınan Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, ezeli rakipleri Beşiktaş ile Galatasaray’a sert çıktı.

Uslu, “Hakemler Beşiktaş’ı kolluyor” sözleriyle başlattığı polemikte geri adım atmadı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın derbi sonrası yaptığı “Hakemleri Mahmut Uslu’ya sorun” açıklamasına cevap veren sarı-lacivertli yönetici, “Ben sözümün arkasındayım. Şike sürecinde bizi yalnız bırakan Beşiktaş’ın konuşmaya hakkı yok. Fikret Orman benim sözlerime neden daha önce cevap veremedi? Beşiktaş’ın bize karşı olumsuz tavrı Yenikapı Ruhu’na zarar veriyor” derken “Hakem hataları hep Beşiktaş’ın lehine yapıldı” ifadesini yineledi.
Fatih Terim’i de unutmadı
Beşiktaş ile Galatasaray’ın Fenerbahçe’ye karşı birlik olduğunu iddia eden Mahmut Uslu, “Onların dostluğundan şüphem yok. ‘Sen şampiyon ol, ben kupayı alayım’ diyenler tabii dost olacaklar” vurgusunda bulundu. “Galatasaray da Karabük karşısında haksız galibiyet aldı” sözleriyle hedef genişleten Uslu’nun salvolarından Fatih Terim de nasibini aldı. Milli Takım’daki prim polemiği sonrası Terim ile Arda Turan arasındaki gerginliğe değinen Uslu, “Fatih Terim de Arda Turan hakkında karnından konuşmasın, açık olsun” dedi. Uslu sözlerini “Biz herkesle saha dışında ebedi dost, saha içinde ezeli rakibiz. Galatasaray taraftarını Kadıköy’deki derbiye bekliyoruz” diyerek tamamladı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...