HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Riva ve Florya arazilerinin geleceği yarın belli olacak

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Riva ve Florya arazilerinin geleceği yarın belli olacak
Emlak Konut Gayri Menkul Yatırım Ortaklığı, Florya, Futbol, Galatasaray, Olağanüstü Genel Kurul, Riva, SÜPERLİG, TOKi, , Haber

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray Kulübünde mali darboğazdan çıkabilmek için planlanan Riva ve Florya arazilerinin değerlendirilmesi projelerinin geleceği, yarın olağanüstü genel kurulda karara bağlanacak.

Galatasaray yönetimi, Riva ile Florya'da bulunan araziler için hazırlanan ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) iştiraklerinden Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile ön protokolü yapılan projelerin hayata geçirilebilmesi için genel kurul üyelerinden onay isteyecek.

Maslak'ta bulunan UNIQ İstanbul Gösteri Merkezi'de gerçekleştirilecek kongrenin gündeminde konu, "Taşınmazların değerlendirilmesi amacıyla ve bundan elde edilecek gelirin büyük kısmının Galatasaray Kulübü ile bağlı kuruluşlarının borçlarını ödemek, finansal yapılarını güçlendirip, mali bağımsızlığını sağlamak üzere kullanmak şartıyla, 29 Haziran 2016 tarihinde Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile imzalanan ön protokole uygun olarak nihai sözleşme imzalamak üzere yönetim kurulunun tam olarak yetkilendirilmesinin görüşülüp karara bağlanması." şeklinde yer alıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...