HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

'Bu gurur tüm Türkiye'nin'

'Bu gurur tüm Türkiye'nin'
Beşiktaş, Vodafone Arena, Haber

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlı kulübün transfer komitesi başkanı Umut Güner, Vodafone Arena'nın dünyanın sayılı statlarından olduğunu belirterek, "Bu gurur sadece Beşiktaş'ın değil, bütün Türkiye'nindir" dedi.

 Stadı, en ince ayrıntısına kadar didik didik eden UEFA'nın kıstaslarını yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Güner, "Rakiplerimizin oyuncuları stat içinden özel resimler çekiyor ve gördükleri kalite karşısında şaşırıyor. Biz aynı kalite ve standardı ne Benfica'da ne de Napoli'de gördük. Ancak biz geriye değil, ileriye bakıyoruz. İnşallah bu statta hem ligde hem de Avrupa'da birçok başarıya imza atacağız. Buna inancımız tam. Bugün stadı, tesisleri ve kaliteli kadrosu ile dost-düşman herkesin beğeni ile izlediği bir kulüp haline geldik" açıklamasını yaptı.

DAHA OFANSİF KARTAL!
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalyaspor karşısına Napoli maçından farklı olarak daha ofansif bir anlayışla çıkmayı planlıyor. Tecrübeli çalıştırıcının bazı oyuncularını dinlendirerek Ömer Şişmanoğlu, Olcay Şahan ve Anderson Talisca gibi isimleri 11'de sahaya sürebileceği belirtildi. Napoli mücadelesinde bu üç isimden ikisi forma giymezken, Talisca son dakikada oyuna dahil olmuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...