HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Konyaspor veda etti, 'Osmanlı' tarih yazdı!

Düzenleyen: /
Konyaspor veda etti, 'Osmanlı' tarih yazdı!
Osmanlıspor, Zürih, Haber

SPOR Haberleri

Avrupa Ligi'nde İsviçre ekibi Zürih'i konuk eden temsilcimiz Osmanlıspor, mücadeleyi 2-0 kazanarak bir üst tura adını yazdırdı. Atiker Konyaspor ise Gent karşısında 90+5'inci dakikada Coulibaly'nin golüne engel olamadı ve Avrupa'ya veda etti.

Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'ndaki son maçında İsviçre temsilcisi Zürih'i 2-0 yendi. Bu sonuça Osmanlıspor, grubunu 10 puanla lider tamamlayarak bir üst tura çıktı.

OSMANLISPOR 2-0 ZURICH

Osmanlıspor: Karcemarskas, Vrsajevic, Numan, Prochazka, Pinto Mehmet Güven, Ndiaye, Delarge, Maher, Regattin, Webo

Zurich: Vanins, Winter, Alain Nef, Kukeli, Cavusevic, Bangura, Kecojevic, Brunner, Sarr, Rodriguez, Kay Voser

GOL: Dk. 73 Delarge, Dk. 89 Erdal Kılıçarslan

Atiker Konyaspor 0-1 Gent 

Gruptan çıkma şansı kalmayan temsilcimiz Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi son maçında sahasında Gent'e 90+5. dakikada Coulibaly'nin attığı golle 1-0 mağlup oldu. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan maçta Gent alınan bu galibiyet ile UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst tura çıktı.

Stat: Konya Büyükşehir Belediye
Hakemler: Jakob Kehlet, Henrik Larsen, Heine Sorensen (Danimarka) 
Atiker Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Skubic, Selim Ay, Vukovic, Douglas, Volkan Fındıklı, Jonsson, Mbamba, Ömer Ali Şahiner (Dk. 72 Milosevic), Meha (Dk. 86 Hadziahmetovic), Hora (Dk. 65 Bajic) 
Gent: Rinne, Foket, Nielsen, Mitrovic, Gershon, Neto (Dk. 68 Esiti), Bruggen, Matton (Dk. 66 Dejaegere), Milicevic, Saief, Perbet (Dk. 66 Coulibaly) 
Gol: Dk. 90+5 Coulibaly (Gent) 
Sarı kartlar: Dk. 77 Esiti (Gent), Dk. 78 Volkan Fındıklı (Atiker Konyaspor) 

MAÇTAN DAKİKALAR!
19. dakikada Volkan Fındıklı'nın yaklaşık 25 metreden kaleye gönderdiği sert şutta meşin yuvarlağı Gent kalecisi Rinne güçlükle kontrol etti.
25. dakikada Milicevic'in sağdan gönderdiği ortasında arka direkte topla buluşan Bruggen'in şutunda meşin yuvarlak kaleci Serkan Kırıntılı'da kaldı.
80. dakikada Skubic'in sağdan ortasında arka direkte topla buluşan Jonsson'un şutunda meşin yuvarlak üstten dışarı çıktı.
90+5. dakikada Gent'e turu getiren gol Coulibaly'den geldi. Mitrovic'in ara pasıyla ceza sahasında topla buluşan Coulibaly'nin sert şutunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 0-1 

Konyaspor veda etti, 'Osmanlı' tarih yazdı!

DOWN SENDROMLULAR SEREMONİYE ÇIKTI 
Atiker Konyaspor, Gent maçında seremoniye 'melek yüzlüler' olarak da bilinen down sendromlu çocuklarla çıktı. Atiker Konyasporlu bazı futbolcular kısa kollu tişörtlerle sahaya çıkan ve üşüyen down sendromlu çocuklara kendi üzerlerindeki uzun kollu tişörtlerini çıkartarak giydirdi. 

DANİMARKALI HAKEM 
Atiker Konyaspor- Gent maçında Danimarkalı Jakob Kehlet görev aldı. Yardımcılıklarını ise Henrik Larsen ve Heine Sorensen yaptı.

TARAFTARDAN SEVGİ GÖSTERİSİ 
Karşılaşma öncesi ısınmak için sahaya çıkan yeşil-beyazlı futbolculara taraftarlar, alkışlayarak sevgi gösterisinde bulundu. Futbolcular ısınma hareketlerini yaparken tribünleri dolduran taraftarlar takımlarını destekledi.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ 
Konya Emniyet Müdürlüğü, stat ve çevresi ile kent merkezinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Stadyuma alınan tüm seyirciler detaylı üst aramasından geçirildi. Bozuk para, çakmak, kesici ve delici aletlerin stat içerisine sokulmasına izin verilmedi. Yeşil-beyazlı taraftarların bulunduğu tribünlerde boşluklar gözlendi. Stadyumda Gent taraftarına ayrılan bölümde ise yaklaşık 50 taraftar takımını destekledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...