Beşiktaş'ın rakibi Bursaspor

Düzenleyen:
Beşiktaş'ın rakibi Bursaspor

SPOR Haberleri

Ligde son 2 haftada 4 puan kaybeden siyah-beyazlılar adına Bursa maçının tek ihtimali var: GALİBİYET. Şenol Güneş, Kiev yarasını sarmak adına da bu maçı önemli görüyor

Üç kulvarda mücadele veren Beşiktaş yolunda giderken Dinamo Kiev’deki hakem (İskoç Craig Thomson) odaklı 6-0’lık darbe can sıkmış, hesapta olmayan bir acı sonla karşılaşılmıştı. Ancak her ne olursa olsun hayat devam ediyor. Siyah-beyazlılar bugün Vodafone Arena’da Spor Toto Süper Lig kulvarında Bursaspor’u ağırlıyor. Son iki maçında Başakşehir ve Fenerbahçe ile berabere kalan Şenol Güneş yönetimindeki Kartal’ın tek düşüncesi kazanmak ve hem beraberlik serisine son vermek hem de Dinamo Kiev maçının ve Şampiyonlar Ligi’nin hasarını aza indirmek. 

Güneş’ten motivasyon

Şenol Hoca, bir yandan Ukrayna’da yıkıma uğrayan takımı toparlamaya çalışıyor diğer yandan da Bursaspor maçına hazırlıyor. Alacakları galibiyetin hem ligdeki konumları açısından hem de psikolojik anlamda önemli olduğunun altını çizen tecrübeli hoca “Toparlanmamız ve kendimize gelmemiz gerekiyor. 3 puan takım üzerinde pozitif etki yapacaktır. Artık olan oldu ders alarak önümüze bakmalıyız ve mevcut durumlarımızı korumalıyız. Beşiktaş güçlü ve büyük bir takımdır ve her zorluğun üstesinden gelecek potansiyele ve kapasiteye sahiptir” ifadesini kullandı. 

Beşiktaş'ın rakibi Bursaspor

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...