HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Beşiktaş'ta operasyon! 2 yıldız gidiyor...

Düzenleyen: /
Beşiktaş'ta operasyon! 2 yıldız gidiyor...
Beşiktaş, Aras Özbiliz, Rhodolfo, Haber

SPOR Haberleri

Yabancı oyuncu kontenjanını dolduran siyah beyazlılar yeni transfer için kadroda düşünülmeyen iki yabancı oyuncusunu gönderecek.

TFF’nin Süper Lig takımlarına getirdiği 14 yabancı kuralı çerçevesinde bu kotayı Mitrovic’le dolduran Beşiktaş, kadrosundan yerli olmayan 2 ismi göndermeyi planlıyor. Beşiktaş'ta operasyon! 2 yıldız gidiyor...

Türkiye asıllı olmasına rağmen Ermenistan Milli Takımı’nda forma giymesi sebebiyle takımda yabancı futbolcu konumunda bulunan Aras Özbiliz’in, gönderilecek isimler arasında ilk sırada yer alıyor.

Beşiktaş'ta operasyon! 2 yıldız gidiyor...

İkinci futbolcunun ise Luiz Rhodolfo olduğu belirtildi. Yönetimin, bu 2 futbolcunun menajerlerine en geç gelecek haftaya kadar kulüp bulunmasını istediği ifade edildi.

UEFA’yla Finansal Fair-Play Kuralları çerçevesinde yaptığı anlaşma çerçevesinde kulübün gelir-gider bütçelerini dengede tutması gereken yönetim, bu konuda ilk adımı Kerim Frei’yı Birmingham City’ye göndererek yaptı.

23 yaşındaki futbolcunun satışından 2 milyon 250 bin Euro’luk (9.1 milyon TL) gelir elde eden yönetim, ek olarak oyuncunun ikinci yarıya ait 550 bin Euro’luk (2.2 milyon TL) maaşını ödemekten de kurtuldu.

Bu gelişmelerin ardından futbolcularının maaş bütçesi 34 milyon Euro’ya (142 milyon TL) geriledi. Siyah-Beyazlılar, toplamda 64 milyon Euro’yu (260 milyon TL) bulan kulüp giderlerini 2 oyuncusunu satarak istediği seviyeye indirecek ve yeni transferleri sonrasında yapacak.

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...