HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Teknik adam yenilgi ardından istifa etti!

Düzenleyen: /
Teknik adam yenilgi ardından istifa etti!
Feyyaz Uçar, Bandırmaspor, Tff 1. Lig, Haber

SPOR Haberleri

TFF 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'un teknik direktörü Feyyaz Uçar, 5-0 kaybettikleri Balıkesirspor karşılaşması sonrasında görevi bıraktı.

TFF 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'un teknik direktörü Feyyaz Uçar, Balıkesirspor'a karşı alınan 5-0'lık yenilginin ardından istifa ettiğini açıkladı.

TFF 1. Lig'de bu hafta aynı şehrin iki takımı Balıkesirspor ile Bandırmaspor, Balıkesir Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi.

İLK YARI 3-0 BİTTİ

Ev sahibi Balıkesir'de ilk golü 19. dakikada Burak Çalık attı. 26'da Bekamenga farkı 2'ye çıkarırken 37'de bir kez daha sahneye çıkan Burak Çalık skoru 3-0'a getirdi ve ilk yarı Balıkesirspor'un 3-0'lık üstünlüğü ile son buldu.

70'te Bekamenga farkı 4'e çıkaran golü attı. Mücadelede son dakikalara girilirken Kethevoama, kendisinin ilk, takımının ise 5. golünü kaydetti.

Üç maçtır kazanamayan Balıkesirspor, evinde Bandırmaspor'u 5-0'la mağlup etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...