HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Sezon sonuna kadar Yılmaz Vural sürprizi

Düzenleyen: /
Sezon sonuna kadar Yılmaz Vural sürprizi
Yılmaz Vural, Haber

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de Hollandalı çalıştırıcı Dick Advocaat'ın istifası beklenirken sarı-lacivertli yönetiminin gündemine sürpriz bir isim geldi.

Dün akşam alınan Krasnodar beraberliği sonrası Avrupa'ya havlu atan Fenerbahçe'de dün gece çok hareketli saatler yaşandı. Bazı yöneticilerin Advocaat'ın basın toplantısındaki sözlerine çok sinirlendiği ve Başkan Aziz Yıldırım'a Hollandalı hocayı kovması için baskı yaptığı öğrenildi.

Yılmaz Vural sürprizi!

Hemen takımın başına getirilebilecek yeni isim hakkında bir toplantı yapan sarı-lacivertlilerde çok sürpriz bir isim gündeme geldi. Bir yöneticinin sezon sonuna kadar Yılmaz Vural'ı getirme diğer yöneticilerden de destek gördü.

Aziz Yıldırım sıcak bakmadı

Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası hedefi koyarak, takımı Yılmaz Vural'a emanet etme fikri ağırlık kazanırken Aziz Yıldırım, Advoocat ile bir görüşme yapıp kararını daha vereceğini belirtti. Sıcağı sıcağına bir karar almak istemediğini belirten Yıldırım, her şeye rağmen Hollandalı hocayla sezon sonuna kadar devam etmenin doğru olacağını savundu. (Haber 7)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...