HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Rodrigues şaşırttı! 'Beşiktaş favori...'

Düzenleyen: /
Rodrigues şaşırttı! 'Beşiktaş favori...'
Galatasaray, Garry Rodrigues, UEFA Avrupa Ligi, Beşiktaş, Olympiakos , Haber

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Garry Rodrigues, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan Beşiktaş-Olympiakos maçı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Ocak ayı transfer döneminde PAOK'tan kadrosuna kattığı Garry Rodrigues, UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ile Olympiakos eşleşmesini Yunan basınına değerlendirdi.

Olympiakos'un zor bir kura çektiğini söyleyen Garry Rodrigues, Yunanistan'da oynanacak olan ilk maç için de taraftar desteği hakkında çarpıcı yorumlarda bulundu.

"Olympiakos daha kolay bir kura çekebilirdi. Daha tecrübesiz ve kalitesi düşük bir takımla eşleşme şansı vardı ama Beşiktaş'la karşılaşacaklar. Beşiktaş her anlamda Olympiakos'tan daha iyi takım. Olympiakos için çok zor iki maç olacaktır."

Olympiakos'ta forma giyen futbolculardan Ansarifard'ın performansına değinen ve bu futbolcunun dikkat çeken bir isim olduğunu söyleyen Garry Rodrigues, "Osmanlıspor maçında ben Olympiakos'un ilk maçta işi bitirebileceğini düşünmüştüm ama ilk maç 0-0 bittiği için rövanşta risk almak zorunda kaldılar. Ansarifard'ın ise 2 gol atması benim açımdan sürpriz olmadı.

Çünkü Yunanistan Ligi'nin en önemli yabancı oyuncularından biriydi. Benim zamanımda da kendisiyle karşılaşmıştık. Gerçekten kaliteli bir oyuncu." diye konuştu.

Garry Rodrigues son olarak Olympiakos'un sahasında oynanacak olan maçta taraftar desteğiyle ilgili olarak da Beşiktaş'ın bundan fazla etkilenmeyeceğini düşündüğünü söyledi ve "Ateşli bir taraftar ve Olympiakos'a destek veriyorlar.

Ancak ben Beşiktaş'ın bundan fazla olumsuz etkileneceğini sanmıyorum. Çünkü Türkiye'de oynanan derbilerdeki atmosfer de çok farklı değil." diye konuştu. (futbolarena)

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...