HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

B.B. Erzurumspor'dan küfür eden taraftarlara karşı ilginç yöntem

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
B.B. Erzurumspor'dan küfür eden taraftarlara karşı ilginç yöntem
Erzurumspor Başkanı, Ali Demirhan, Haber

SPOR Haberleri  / İHA

B.B. Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan, bazı taraftarların küfür ederek olay çıkarması üzerine ilginç bir yönteme imza attı. Kale arkasında çıkan olaylar nedeniyle 200 bin TL ceza aldıklarını söyleyen Demirhan, “Bundan sonra kale arkalarının fiyatı 50, Maraton 10 lira olacak. Kale arkasına gidip küfür etmek isteyen varsa 50 lira para verecek” dedi.

B.B. Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan, beraberindeki Asbaşkan Zafer Aynalı, Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, futbolcular Mert Nobre, Mehmet Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Maçlarda bazı taraftarların neden olduğu olaylardan dolayı Profesyonel Disiplin Kurulu’ndan toplamda 200 bin TL para cezası aldıklarını hatırlatan Başkan Ali Demirhan, olayların önüne geçmek için ilginç bir karar verdiklerini açıkladı. 

'KÜFÜR ETMEK İSTEYEN 50 LİRA VERECEK'
Olayların ağırlıklı olarak yaşandığı kale arkası tribününün fiyatını artırdıklarını belirten Demirhan, “Olaylar oluyor ceza alıyorsunuz. Ben 45 gün hak mahrumiyeti cezası aldım. Sırf kale arkalarından dolayı 200 bin TL para cezası aldık. Biz de yeni bir karar aldık. Bundan sonra kale arkalarının fiyatı 50, Maraton 10 lira olacak. Kale arkasına gidip küfür etmek isteyen varsa 50 lira para verecek. Yazık günah ya” diyerek tepki gösterdi. 

'SEN 50 LİRA VERİYORSAN ORAYA KÜFÜR ETMEYE GİDİYORSUN'
Gazetecilerden birisinin “Parasıyla sövecek yani” sözüne karşılık Ali Demirhan, “Biraz da mesaj o. Sen 50 lira veriyorsan oraya küfür etmeye gidiyorsun. Böyle bir şey yok arkadaşlar. Bu takım, bu şehir hepimizin. Bizim bu camiaya sahip çıkmamız lazım. Futbol bir tane teneke kupayı alıp kaldırmak değil. O kupayı, o maneviyatı paylaştığın kitleler önemli. Biz her şeyimizle birlikte üst lige çıkmayı hak ediyoruz dersek o zaman üst lige çıkabiliriz” dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...