HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fenerbahçe'de sürpriz isim! Emre Mor'dan sonra Ozancan Kökçü

Düzenleyen: / Kaynak: NTV
Fenerbahçe'de sürpriz isim! Emre Mor'dan sonra Ozancan Kökçü
Fenerbahçe, Emre Mor, Ozancan Kökçü, , Haber

SPOR Haberleri  / NTV

Yeni sezon hazırlıkları için transfer harekâtını sürdüren Fenerbahçe, Emre Mor’u kiralamak için görüşmelerini sürdürürken Feyenoord altyapısında forma giyen Ozancan Kökçü için yoğun bir mesai harcıyor.

Fenerbahçe'nin Emre Mor'dan sonraki yeni hedefi Ozancan Kökçü. Sarı lacivertliler yurt dışında oynayan genç yerli futbolcu araştırmasına da hız verdi.
 
İLK HEDEF EMRE MOR

Fenerbahçe yeni sezon planlamasına tüm hızıyla devam ediyor. Sarı lacivertliler, milli futbolcu Emre Mor'u transfer etmek istiyor. Borussia Dortmund forması giyen milli futbolcunun menajeri bu hafta içinde sarı lacivertli yöneticilerle masaya oturacak. Sarı lacivertliler, genç yıldızı kiralamak istediğini futbolcunun temsilcisine iletecek. Emre Mor bu sezon Borussia Dortmund formasıyla Bundesliga'da 8 maçta süre alırken, 1 gol ve 2 asistle takımına katkı sağladı.
 
LİSTEDEKİ DİĞER İSİM OZANCAN KÖKÇÜ 

Fenerbahçe yurtdışındaki yerli ve genç oyuncu arayışlarına da hız verdi. Sarı lacivertlilerin ilk hedefi Feyenoord forması giyen Ozancan Kökçü. 1998 doğumlu genç futbolcu orta sahada hücuma yönelik görev yapıyor. Ada basını geçtiğimiz günlerde Premier Lig ekipleri Tottenham ve Everton'ın da genç futbolcuyu takipte olduğunu yazmıştı. Fenerbahçe, kulübü Feyenoord ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Ozancan Kökçü ile anlaşma sağlaması halinde bonservis bedeli ödemekten kurtulacak.
Fenerbahçe'de sürpriz isim! Emre Mor'dan sonra Ozancan Kökçü

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: NTV
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...