Emre Mor'a sürpriz teklif

Düzenleyen:
Emre Mor'a sürpriz teklif

SPOR Haberleri

Spor Toto 2. Lig'de şampiyon olarak TFF 1. Lig'e çıkan Ankaragücü'nde Emre Mor heyecanı yaşanıyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluğunu ilan eden MKE Ankaragücü'nün başkanı Mehmet Yiğiner, TFF 1. Lig'e yükselmelerinin ardından hedef büyüttüklerini söyledi.

Şampiyonluğun garantilenmesinin ardından kendisini birçok kişinin aradığını ve telefonuna bakamayacak hale geldiğini dile getiren Yiğiner, "Emre Mor, bizden Ankaragücü forması istedi, sosyal medyadan paylaşacakmış. Futbolcu arkadaşlar, tanınmış insanlar sağ olsun herkes aradı." şeklinde konuştu.

"EMRE MOR GELSİN OYNASIN"

"Hocamız uygun görürse Emre Mor niye olmasın. Hocamız 'İstemem yan cebime koy.' diyecektir." esprisini yapan Yiğiner, "İnşallah Süper Lig'e çıkacağız ve Emre Mor da olacak." ifadesini kullandı.

Teknik direktör İsmet Taşdemir de başkan Yiğiner'in Emre Mor değerlendirmesine dair "Emre Mor'u istemeyen hoca çıkmaz diye düşünüyorum. Çok yetenekli. İnşallah Ankaragücü şampiyon olsun, Emre Mor da gelip oynasın." karşılığını verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...