Cenk'in yeni sezon hedefi en az 21 gol

Düzenleyen:
Cenk'in yeni sezon hedefi en az 21 gol

SPOR Haberleri

Geçen sezon Süper Lig’de Gol Krallığı’na giderken son haftalardaki performans düşüklüğü sebebiyle geride kalan ve 20 gol kaydeden Cenk Tosun çıta yükseltti.

Kariyerinin en skorer dönemini geride bıraktığını ifade eden ve toplam 24 golü bulunan siyah-beyazlı forvet “Amacım kendi rekorumu geliştirmek ve takım başarısının yanı sıra Gol Kralı olmak” ifadesini kullanıyor.

Cenk’in mesajı

Yönetim, Cenk’in yanına veya yerine bir forvet bakıyor ama Cenk Tosun da yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala “Hazırım, formdayım” mesajı veriyor. Schalke maçında takımın iki golünü atan ve bir topu da direkten dönen millî forvet, isteğini, hırsını ve kalitesini gösterdi. Şenol Güneş oyuncusuna çok güvense de hem rekabet için hem de kadro derinliği için kaliteli bir forvetin yolunu gözlüyor.

Yorgun Kartal’a 3 gün kafa izni

Siyah-beyazlılar yorucu Çin seferinden döndü. 11 saat yol giden ardından Schalke 04 ile özel maç yapıp yine 11 saat yolculuk sonrası İstanbul’a dönen Beşiktaş’ta takıma 3 gün izin verildi. Kara Kartal pazar sabah 10.00’da Ümraniye BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde toplanacak ve 12.00’de uçakla bu kez İspanya’ya gidecek. Beşiktaş burada 3 özel maç yapacak.

İspanya Programı:

25 Temmuz Salı 20.30 Beşiktaş-R.Valladolid
27 Temmuz Perşembe 20.30 Beşiktaş-Las Palmas
30 Temmuz Pazar 20.30 Beşiktaş-Real Betis

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...