Acı veda Galatasaray taraftarını çileden çıkardı

Düzenleyen:
Acı veda Galatasaray taraftarını çileden çıkardı

SPOR Haberleri

Östersunds’un penaltı golünden sonra başlayan ‘Yönetim istifa’ tepkileri maç sonrası Florya’ya kadar uzandı.

G.Saray taraftarları ilk maçtaki olumsuz hatta skandal skora rağmen TT Arena tribünlerini hatırı sayılır sayıda (33 bin kişi) doldurmuştu. Yeni transferlerin forma giydiği takımlarını maçın ilk düdüğünden itibaren desteklemeye başlayan seyirciler devre golsüz bitmesine rağmen oyuncuları tribünlere çağırdı, destek verdi, morallendirdi. Fakat ikinci yarıda gelen Östersunds’un penaltı golüyle birlikte G.Saray taraftarlarında dayanacak güç kalmadı. Öfkeden çılgına dönen taraftarlar önce ‘Yönetim istifa’ tezahüratlarıyla stadı inletti. Başkan Dursun Özbek ve yönetimine ağır sözler kullandı. Ardından Selçuk İnan’a büyük tepkiler geldi. Ve tabi ki Igor Tudor istifa çağrılarından en büyük payı alan isim oldu. Hırvat çalıştırıcıya son düdüğün ardından soyunma odasına giderken küfür yağdı. Tudor’un yüzünden düşen bin parçaydı. 

Selçuk alana Yasin bedava

Taraftarların tepkileri maç sonunda da sürdürdü. Protokol çıkışına gelen kalabalık bir grup, yönetime tepki gösterdi ve tezahüratlar yaptı. “Yönetim istifa”, “Tudor istifa” ve “Selçuk’u alana Yasin bedava” şeklinde tezahüratlar yapan sarı-kırmızılı taraftarlarla emniyet güçleri arasında zaman zaman arbede yaşandığı gözlendi. Öte yandan Galatasaraylı bazı taraftarlar, Metin Oktay Tesisleri’nde de yönetimi istifaya davet etti.

Kombineleri yaktılar

G.Saraylı taraftarlar, takıma olan tepkilerini protesto tezahüratlarıyla gösterirken bazıları da Passolig kartını yaktı. Maç sırasında Muslera dışındaki tüm futbolcuları ıslıklayan tribünler karşılaşma sonrasında Östersunds takımını tribüne çağırarak alkışladı.

Tromsö'den daha feci

Östersunds elenişi G.Saray’ın tarihine geçen Tromsö faciasını bile unutturdu. 2005-06 sezonundaki ilk maçta Tromsö’ye deplasmanda 1-0 yenilen sarı-kırmızılı takım rövanşı da dünkü gibi 1-1 bitirmiş ve elenme şoku yaşanmıştı. Cimbom bu defa isimsiz rakibinden iki maçta üç gol yedi. 

Ne gülüyorsun Ayhan?

Östersunds faciası yaşanırken yardımcı antrenör Ayhan Akman’ın gülmesinin objektiflere yansıması zaten sinirli olan Galatasaray taraftarını çılgına çevirdi. Sosyal medyada büyük öfke uyandıran genç teknik adama, “Ne gülüyorsun Ayhan?” şeklinde tepkiler gösterildi. 

Neredesin Sneijder

Bazı sarı-kırmızılı taraftarlar Östersunds maçına takımdan gönderilen Wesley Sneijder’in formalıyla geldi. Skandal elenişle birlikte bu formaları yayıncı kuruluşun kameralarına gösteren taraftarlar, ‘Neredesin Sneijder’ dercesine öfkelerini gösterdi. 

Başakşehir alay etti

Medipol Başakşehir’den Galatasaray-Östersunds maçının ardından alaycı bir paylaşım geldi. Kulübün resmi sosyal medya hesabından Galatasaray’ın eski oyuncusu Chedjou’nun fotoğrafı ile yapılan paylaşımda, “Bu zor gecenin ardından Medipol Başakşehir’e transfer olmak isteyen tüm taraftarlara kapımız açık” ifadeleri kullanıldı. 

Primlerin arasında bile uçurum var

Tarihinde ilk defa Avrupa kupasına katılan ve ilk maçlarında Galatasaray ile karşılaşıp üst tura yükselen Östersunds’ta futbolcular maç sonunda 50 bin avro tur primi elde etti. Galatasaray’da ise dün gece sahaya çıkan oyuncuların sadece maç başı primlerinin ücretlerinin ise 165 bin avro olması iki takımın arasındaki uçurumu gözler önüne serdi. Ayrıca sadece Belhanda’ya 10 milyon avro, Maicon’a da 8 milyon avro veren sarı-kırmızılıların rakibinin piyasa değerinin de toplam 7,5 milyon avro olması dikkat çekici. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...