Fenerbahçe'nin yabancıları aşırı sertliğe tepki gösterdi

Düzenleyen:
Fenerbahçe'nin yabancıları aşırı sertliğe tepki gösterdi

SPOR Haberleri

Rakiplerin futbol dışı fauller yapmasından yakınan sarı-lacivertli oyuncular, “Asıl sorun hakemlerin bu durumu görmezden gelmesi. Tekme yemekten futbol oynayamıyoruz” dedi

M. Emin Uluç - Türkiye’de ilk sınavlarını bu sezon vermeye başlayan Valbuena, Dirar, Giuliano, Isla, Neto, Soldado, Janssen’in ortak görüşü Süper Lig’in çok sert olduğu yönünde. Özellikle Valbuena bu duruma son derece tepkili. Ligin en fazla faul yapılan oyuncusu durumunda olan Fransız yıldız “Sürekli olarak darbe ve tekmelere maruz kalıyorum. Faul futbolun gerçeklerinden biri. Ama rakipler beni kural dışı sertlikle durdurmaya çalışıyor” derken, “Asıl problem ise hakemlerin bu duruma göz yumması” ifadesini kullandı. Valbuena, “Kariyerimde ilk kez bu kadar sertlikle karşılaşıyorum. Hakemler gerekli cezayı uygulamayınca sertlik daha da artıyor. Ama buna da uyum sağlayacağım” dedi.

Van Persie soğukluğu
Giuliano, Soldado ve Dirar da kural dışı sertlikten yakınırken, Janssen,“Sadece 1 maç oynadım ama sahada olanları görmek için yeterliydi” yorumunu yaptı. Bu arada savunma oyuncuları Neto ile Isla “Sadece rakip defanslar değil, hücumcular da çok sert. Sahanın her yerinde kora kor mücadele oluyor. Biz kendimizi koruyabiliyoruz. Ama asıl görev hakemlere düşüyor” sözleriyle kural dışı faullere göz yumulmaması gerektiğine dikkat çekti. Bu arada lejyonerlerin hem kendi aralarında hem de Türk oyuncularla ilişkilerinin gayet iyi olduğu belirtilirken tek problemin Robin van Persie olduğu öğrenildi. Sezon başındaki neşesini kaybeden RvP, vatandaşı Janssen dışında hiç kimseyle konuşmuyor. Bu durum takım içinde gerginliğe sebep oluyor. 

ALANYA’DA OLMAYABİLİR
Skrtel belirsiz

Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’de Martin Skrtel şoku yaşanıyor. Önceki gün yorgunluk sebebiyle idmana katılmadığı belirtilen Slovak yıldızın sakat olduğu ortaya çıktı. Yoğun tedavi uygulayan Skrtel’in iğne olarak sahaya çıkabileceği belirtilse de Aykut Kocaman, Neustädter’e hazır ol emri verdi. Skrtel’in yetişememesi hâlinde Alanya’da Neto’ya Rus savunmacı eşlik edecek.

Advocaat’tan destek
Dirk Advocaat, Fenerbahçe’nin Başakşehir karşısındaki performansını övdü. Eski takımının maçını televizyondan izleyen Hollanda Millî Takımının hocası, idari menajer Hasan Çetinkaya’yı arayarak “Bu çok iyi, sıkı mücadeleniz mutlaka özlenen sonuçları getirecektir” yorumunda bulundu.

Namoğlu’na tepki
Fenerbahçe asbaşkanlarından Önder Fırat, bir gazetenin gecesinde karşılaştığı MHK Başkanı Yusuf Namoğlu’na tepki gösterdi. Fırat göreve ilk geldiğinde “Adaletli olun, sadece adalet istiyoruz” dediği Namoğlu’na “Bana ‘Hiç şüphe etme, beni tanıyorsun’ demiştin ama sözünde durmadın” diye sitem etti.

Bakan’a Yıldırım ziyaret 
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret etti. Bakanlık merkez binasında gerçekleştirilen kabulde, Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanlığı görevini üstlenen Osman Aşkın Bak’ı tebrik ederken, ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...