Terim'den flaş Ozan Kabak kararı!

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Terim'den flaş Ozan Kabak kararı!

SPOR Haberleri  / Sabah

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Lokomotiv Moskova ile oynayacağı ilk maçında genç Ozan Kabak yedek, iyileşen Maicon ise 11'de. Sol ayağındaki sakatlığı geçen Brezilyalı oyuncu, dünkü taktik antrenmanda as takımla birlikte çalıştı. Teknik direktör Fatih Terim, savunmanın göbeğini Maicon-Serdar Aziz ikilisinden oluşturdu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 4-1 kazandıkları Kasımpaşa maçının ardından "Maicon'un Lokomotiv Moskova maçında oynayıp oynamayacağını bilmiyoruz" demişti. Sol ayağındaki ödem dağılan Brezilyalı futbolcu iyileşti ve dünkü taktik idmanda as takımda görev yaptı. Kasımpaşa'ya karşı performansıyla alkış alan 18 yaşındaki Ozan Kabak'ı takımdan kesen Fatih Terim, stoper ikilisini Maicon-Serdar Aziz'den oluşturdu. İmparator'un yarınki Lokomotiv Moskova maçında Brezilyalı savunmacının tecrübesine güvendiği öğrenildi.

G.Saray'a 7.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığı transfer olan Maicon 2 sezonda 40 resmi maça çıktı.

AKBABA SEFERBERLİĞİ

Kasımpaşa maçı sonrası kasığında zorlanma hisseden Emre Akbaba, dünkü idmana katılmadı. Çalışmasını salonda sürdüren yıldız futbolcu için seferberlik ilan edildi. Tedavisi süren Emre Akbaba'nın, yarın Şampiyonlar Ligi'nde Lokomotiv Moskova ile oynanacak karşılaşmaya yetiştirilmesi bekleniyor.

GALATASARAY'A İTALYAN HAKEM

Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında, D Grubu'nda yer alan Galatasaray'ın yarın saat 22.00'de evinde Lokomotiv Moskova ile oynayacağı maça, İtalyan hakem Gianluca Rocchi atandı. Rocchi'nin yardımcılığını Mauro Tonolini ve Filippo Meli yaparken, Luca Banti ile Massimiliano Irrati ilave yardımcı hakem olarak görev alacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...