Neustadter: Türkiye'nin zamana ihtiyacı var

Düzenleyen:
Neustadter: Türkiye'nin zamana ihtiyacı var

SPOR Haberleri

Türkiye'nin Rusya'ya 2-0 mağlup olduğu maçın sonrasında açıklamalarda bulunan Neustandter, Türkiye'nin zamana ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Roman Neustadter, Rusya Milli Takımı ile çıktığı 10. maçta ilk golünü Türkiye'ye karşı attı. Maçın ardından konuşan Neustadter, "Türk Milli Takımı genç bir takım. Biraz zamana ihtiyaçları var, zamanla daha iyi olacaklarını düşünüyorum." dedi.

UEFA Uluslar Ligi üçüncü maçında Türkiye, Rusya'ya 2-0 mağlup oldu. Rusya'nın ilk golünü kaydeden Fenerbahçeli Roman Neustadter, karşılaşma sonunda konuştu.

İşte Roman Neustadter'in açıklamaları:

"Milli takımda olduğum sürece elimden gelen her şeyi yapacağım. Benim gol atmam önemli değil, gol atmış olmamız önemli. İlk golümü atmış olduğum için mutluyum. Türk Milli Takımı genç bir takım. Çok kaliteli oyuncular var. Hasan Ali, Mehmet Topal gibi kaliteli oyuncular var. Biraz zamana ihtiyaçları var, zamanla daha iyi olacaklarını düşünüyorum.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...