Cezaları bekleyen Fenerbahçe'den TFF'ye: Takipçisiyiz!

Cezaları bekleyen Fenerbahçe'den TFF'ye: Takipçisiyiz!

SPOR Haberleri

Olaylı maç sonrası sarı-lacivertliler, Futbol Federasyonu'nu markaja aldı. Başkan Ali Koç, Demirören'le görüşürken savunma ve şikâyet dosyaları da sunuldu

Emin Uluç

Spor kamuoyu, olaylı Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından, TFF'nin vereceği cezaları merakla beklerken, sarı-lacivertliler, bir adaletsizliğe uğramamak için teyakkuza geçti. Kulübün sosyal medya hesaplarından TFF etiketli videolar "Takipçisiyiz" başlığıyla yayımlanırken ilk bölüme Fatih Terim'in Soldado'yu itmesi, hakem Fırat Aydınus'la girdiği diyalog, Hasan Şaş'ın Skrtel'e saldırısı ve Jailson'un kovalanmasına yer verildi. Hemen ardından paylaşılan ikinci videoda ise, Donk'un Harun'a tekme atması, Serdar Aziz ile Yiğithan arasında yaşananlar ve Belhanda'nın Soldado'nun sırtına yumruk atması ön plana çıkarıldı.

Tek isteğimiz adalet
Fenerbahçe Yönetimi, ayrıca tüm olayları içeren kapsamlı bir dosya da hazırladı. Yaşananlar video ve fotoğraf görüntüleriyle belgelenerek TFF'ye gönderildi. Dosyada sadece saha içinde yaşananların değil, soyunma odasındaki olayların da yer aldığı öğrenildi. Ayrıca, Başkan Ali Koç ve kurmayları da konuyla ilgili TFF yetkilileriyle temaslarda bulundu. Yıldırım Demirören ile bir araya gelen Koç, TFF'nin futbolda güveni tahsis etmesi gerektiğini belirtirken hiçbir kurum ve şahsa imtiyaz tanımadan adaletli bir karar verilmesini talep etti. Ali Koç, bütün sürecin takipçisi olacaklarının altını da özellikle çizdi.          

Gerçek Fenerli oldum

Fenerbahçe’nin Fransız futbolcusu Mathieu Valbuena, FB TV’ye yaptığı açıklamada, “Geldiğim günden beri bana, ‘Galatasaray’a gol atarsan o zaman gerçek bir Fenerbahçeli olursun’ diyorlardı. Sonunda rakibimize golümü attım. Artık gerçek bir Fenerbahçeli oldum” derken, “Derbideki takım ruhumuzu Anderlecht maçında da ortaya koymalıyız. Gruptan çıkmak istiyoruz” sözlerini kullandı. Fransız futbolcu, genç taraftar Koray Şener’in vefatı için de, “Haberi aldığımızda ailemizin bir parçasını kaybetmiş gibi hissettik” dedi.

Hepsine ceza geliyor
G.Saray derbisinde oyundan alınınca tepkisini sosyal medya üzerinden gösteren Benzia özür diledi. Sportif direktör Comolli'nin görüştüğü Cezayirli oyuncu, düşünmeden hareket ettiğini belirterek "Bir daha böyle bir şey yaşanmayacak" dedi. Ancak, yönetimin, Soldado ve Jailson'la birlikte Benzia'ya da para cezası vereceği öğrenildi.

Dirar, Brugge ile flörtte
∂ F.Bahçe’de kadro dışı bırakılan Dirar, Belçika ekibi Club Brugge'le temasta. Voetbal24, Arap takımlarından gelen teklifleri geri çeviren 32 yaşındaki Faslı oyuncunun 2008-2012 arası dört sene formasını giydiği Brugge'e anlaşmaya yakın olduğunu duyurdu. Dereağzı'nda çalışan Dirar'ın devre arasında ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...