HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Şimdi onlar düşünsün

Düzenleyen: /
Şimdi onlar düşünsün
Galatasaray, Haber

SPOR Haberleri

Kravets Cimbom'u şoka soktu. Senegalli yıldız Diagne biri penaltıdan iki golle Telekom'u coşturdu. Nagatomo skoru ilan etti. Aslan bakışlarını farkı iki puana indirdiği lider Başakşehir'le takipçisi Beşiktaş'ın maçlarına çevirdi.

BURHAN CAN TERZİ

Şampiyonluk yolunda eline gelen fırsatı geçen hafta Kadıköy’de değerlendiremeyen Galatasaray son 6 haftada 6 galibiyet almaya kilitlenmişti... Bu süreçte de ilk ayak Kayserispor karşılaşmasıydı... Beklenildiği gibi Galatasaray baskın taraftı ama beklenilmeyen bir skor tabelaya işledi ilk 15 dakika sonunda... 15’te Ndiye’nin hatasından faydalanan Chery, sağdan içeri çıkardı. Boş durumdaki Kravets rahat bir şutla topu ağlara yolladı: 0-1. Galatasaray’ın bu gole hemen reaksiyon vermesi gerekiyordu. Öyle de oldu. Taraftarın desteğini arkasına alan Cimbom, bir dakika sonra eşitliği sağladı. Fernando’nun şutu kaleciden dönerken, Diagne orada bitti ve dönen topu tamamladı: 1-1. Sarı-kırmızılılar dengeyi hemen sağladıktan sonra, Kayseri kalesine tüm hücum opsiyonlarını kullanarak yüklenmeye başladı. 38’de Lopes’in ceza sahasında topa elle müdahalesi sonrası hakem beyaz noktayı gösterdi. Aynı zamanda Lopes ikinci sarıdan oyun dışında kaldı. Topun başına geçen Diagne sert vuruşla takımını öne geçirdi: 2-1.

Nagatomo sahnede
Galatasaray, sayısal üstünlüğü de ele geçirerek iyice rahatlarken, devre arasına girmeden kanat organizasyonuyla bir gol daha buldu. 45+4’te sağdan Mariano’nun ortasına arkada Nagatomo çok iyi kafa vurdu: 3-1. Galatasaray, ikinci yarıda da oyunun hakimiydi ancak hem skor hem de sayısal olarak avantajlı olmak zaman zaman sarı-kırmızılı futbolcularda konsantrasyon kaybına sebebiyet verdi. 61’de Ndiaye yüzde yüzlük pozisyonu cömertçe harcadı. Son bölümde Fatih Terim’in oyuna yaptığı dokunuşlarla Cimbom, sürpriz olayların gelişmesine izin vermedi. Taraftar tribünde şampiyonluk besteleri söylemeye başlarken, sarı-kırmızılılar şimdi zirve rakibi Başakşehir’in puan kaybetmesini bekleyecek.

Mariano klasiği
Galatasaray’ın sağ beki Mariano, savunma özelliğinden çok hücum performansıyla dikkat çekiyor. Sarı-kırmızılı oyuncu sarı-kırmızılı forma altında Süper Lig’de en fazla (9) asist yapan defans oyuncusu oldu. Mariano kavisli ortalarıyla adrese teslim toplar atıyor rakipleri zorda bırakıyor.

LİDER DE PUAN KAYBEDER
Dün ağları iki defa havalandıran Mbaye Diagne 28 gole yükseldi ve krallıktaki rakipsiz gidişatını sürdürdü. Senegalli oyuncu bu sezon 11 golünü penaltıdan kaydetti. "Çok mutluyum. 3 puan aldık. Lider Başakşehir'in kalan süreçte puan kaybedeceğini düşünüyorum" diyen Diagne, "Biz her maça kazanmak için çıkacağız. Önümüzdeki 5 maçta da puanları toplamak istiyoruz. Performansımı giderek arttıracağım ama daha önemlisi şampiyon olmamızdır" sözlerini kullandı.

NAGATOMO: ÖNCE BİZİM MAÇLAR
Formasına kavuşan G.Saray'ın sol beki Yuto Nagatomo, "İki ay sonra tekrar sahalara dönmek kolay değil. Ancak ben sakatlık dönemimi çok iyi bir şekilde geçirdim. Tekrar sahaya döndüm ve gol attım, çok mutluyum" derken, "Başakşehir'i düşünmekten ziyade kendi takımımızı düşünmemiz gerekiyor. Her maçımız çok önemli. Hiçbir zaman bırakmadan, hiçbir zaman pes etmeden devam etmeliyiz" ifadelerini kullandı.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...