HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Böyle mi olacaktı?

Düzenleyen: /
Böyle mi olacaktı?
Quaresma, Beşiktaş, Haber

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılan Portekizli yıldız, “7 sezon verdiğim hizmetlere böyle mi teşekkür edilecekti” dedi

Murad Tamer

Ricardo Quaresma’nın Beşiktaş’la olan ilişkisi üzücü bir şekilde sonlanıyor. Portekizli yıldızın önceki gün sosyal medya hesabından, “Biraz önce başkanın bundan böyle benim takımın bir parçası olmamı istemediğini öğrendim. Önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı düzenleyeceğim” demesinin hemen ardından yönetim jet hızıyla Quaresma’nın kadro dışı bırakıldığını açıklamıştı. Son derece üzgün olan Quaresma’nın yakın çevresine “Ben Beşiktaş için yedi sezon görev yaptım. Hizmetlerime böyle mi teşekkür edilecekti” diyerek sitemde bulunduğu öğrenildi.

Camia tepkili
Beşiktaş’tan 2019-20 sezonu için 1,7 milyon avro alma hakkına sahip olan yıldız oyuncu, yönetimin “Yıllık ücretine karşılık bonservisini verelim” teklifini de kabul etmiş değil. Yönetimin Q7 kararına camiadan da tepkiler geliyor. En azından yıldız oyuncuya yakışır bir şekilde veda düzenlenmesi gerektiği şeklinde yorumlar yapılırken, yapılan açıklama yönetimin geri adım atmayacağını gösteriyor. Tecrübeli futbolcunun affedilme umuduyla sezon sonuna kadar tek başına çalışmayı göze aldığı öğrenildi.

FUTBOLCULAR RAHATSIZ
Göztepe maçında Vodafone Park’ın hibrit çimlerinde meydana gelen bozulma, bütün oyuncuları rahatsız etti. Oğuzhan ve Ljajic’in, “Zemin çok kötüydü” şikâyetlerinin ardından yönetim çimleri bakıma almak için harekete geçti.

HOLLANDALI KIZAKTA
Beşiktaş’ta Quaresma’nın ardından Jeremain Lens ile yolların ayrılması bekleniyor. Boyd ve N’Koudou ile iki kanat transferi yapan Beşiktaş, Lens’i de gönderebilirse son hafta bir kanat transferi daha gerçekleşecek. Hollandalı oyuncunun Beşiktaş ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...