Sneijder kadroya alınmadı, Kuyt davet edildi

/ Kaynak: AA
Sneijder kadroya alınmadı, Kuyt davet edildi

SPOR Haberleri  / AA

2014 Dünya Kupası Elemeleri'nde Türkiye ile D Grubu'nda yer alan Hollanda'da, Estonya ve Andorra maçlarının aday kadrosu açıklandı.

Teknik direktör Louis van Gaal'ın belirlediği 22 kişilik kadroda, Portekiz ile oynanan hazırlık maçının kadrosuna alınmayan Galatasaraylı Wesley Sneijder 'e yine yer verilmedi. Fenerbahçeli futbolcu Dirk Kuyt ise aday kadroda davet edildi. Robin van Persie, Rafael van der Vaart ve Arjen Robben gibi yıldızların da dahil olduğu kadroda, Feyenoord'dan 5, PSV'den 4 futbolcu bulunuyor. Grupta şimdiye kadar oynadığı 6 maçını da kazanarak liderlik koltuğunda oturan Hollanda , 6 Eylül'de Estonya, 10 Eylül'de ise Andorra ile karşılaşacak.


Hollanda Milli Takımı'nın aday kadrosu şu isimlerden oluştu:
Kenneth Vermeer, Daley Blind, Ricardo van Rhijn (Ajax), Jeffrey Bruma, Karim Rekik, Georginio Wijnaldum, Stijn Schaars (PSV), Jordy Clasie, Bruno Martins Indi, Joris Mathijsen, Ruben Schaken, Stefan de Vrij (Feyenoord), Marco van Ginkel (Chelsea), Dirk Kuyt (Fenerbahçe), Jeremain Lens (Dinamo Kiev), Robin van Persie (Manchester United), Arjen Robben (Bayern Münih), Rafael van der Vaart (Hamburg), Paul Verhaegh (Augsburg), Ron Vlaar (Aston Villa), Michel Vorm (Swansea City) ve Ricky van Wolfswinkel (Norwich City).

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...