Maçın kilidi orta saha

Maçın kilidi orta saha

SPOR Haberleri

Trabzonspor’un tecrübeli çalıştırıcısı, “Orta sahada üstünlüğü eline geçiren maçı da alır. Rakibin pas trafiğini kesmemiz gerekir” dedi.

Trabzonspor, Fenerbahçe’yi de yenerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Abdullah Avcı ile uzun süredir bileği bükülmeyen bordo mavililer sahasında oynayacağı maçtan zaferle ayrılıp rakibiyle puanını eşitlemek niyetinde. Günlerdir maçın analizi için çalışan teknik direktör Abdullah Avcı sık sık toplantılar düzenleyerek bilgilerini oyuncularıyla paylaşıyor.

Duran topa dikkat
Orta saha üstünlüğünün çok önemli olduğunu vurgulayan Avcı, “Rakibimizin pas trafiğini kilitleyip topa sahip olan taraf olmalıyız. Bunun için de çok koşup çok mücadele etmeliyiz” dedi. Avcı kanat ortalarına karşı takımını ikaz ederken “Uygulayacağımız baskıyla ileri çıkmalarını engellemeliyiz. Maçın bir başka kilidi de duran toplar. Ceza sahası önünde dikkatli olun” diye konuştu.

100. MAÇI FENER’LE
Ağaoğlu, dalya diyecek

∂ Trabzonspor’da 8 Nisan 2018’de başkanlık görevine seçilen Ahmet Ağaoğlu, bordo mavili takımın başında Fenerbahçe karşılaşmasıyla ligde 100’üncü maçına ulaşacak. Ağaoğlu 99 maçta 53 galibiyet, 19 mağlubiyet gördü.

Golcüleri hırs bastı
Trabzonspor’da takımın ayakları Djaniny ve Ekuban, son beş haftadır rakip fileleri havalandıramazken yedek kulübesinde bekleyen Afobe de yedi maçtır gol atamıyor. Djaniny ve Ekuban, maçta forma giyip gol hasretini dindirmek istiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...