HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Trabzonspor zirvede yalnız kalmak istiyor

Düzenleyen: /
Trabzonspor zirvede yalnız kalmak istiyor
Trabzonspor, Abdullah Avcı, Haber

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ın puan kaybettiği haftada Konya’ya misafir olacak bordo mavili ekip hem zirveyi ele geçirmek hem seriyi sürdürmek istiyor.

Ligde 17 maçtır yenilgi yüzü görmeyen deplasmanda ise 20 maçtır mağlup olmayan Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor bugün İttifak Holding Konyaspor deplasmanında olacak. Mücadele üç puanlık gibi görünse de lider Beşiktaş’ın sahasında berabere kalması bu maçın değerini biraz daha artırdı. Trabzonspor, kazanırsa zirvede yalnız kalıp yenilmezlik serilerini sürdürecek.

KOITA SAKATA GELDİ

Bu arada Karadeniz ekibinde üzücü bir sakatlık daha oldu. Takımın önceki akşam yaptığı idmanda sakatlanan Koita’nın çekilen MR’ında sağ üst adalesinde ikinci derece yaralanma tespit edildi. Tedavisine başlanan golcü oyuncu Trondsen, Abdulkadir Parmak ve Dorukhan bugün forma giyemeyecek. Koita, bu sezon 3 maçta 24 dakika süre alabilmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...