Abdullah Avcı şampiyon kadro kuruyor! Thomas Meunier'den sonra bir bomba daha

Düzenleyen: / Kaynak: Fanatik
- Güncelleme:
Abdullah Avcı şampiyon kadro kuruyor! Thomas Meunier'den sonra bir bomba daha

Spor Haberleri  / Fanatik

Gelecek sezon Süper Lig'e yine damga vurmak isteyen Trabzonspor yönetimi ve Abdullah Avcı, Arsenal'de fazla forma şansı bulamayan İtalyan orta saha Jorginho ile masaya oturdu.

Trabzonspor, şampiyonluk sezonu öncesinde olduğu gibi transfer çalışmalarına yine erkenden başlayacak.

TRABZONSPOR GELECEK SEZONUN KADROSUNU KURMAYA BAŞLADI BİLE

Ara dönemde sadece Borussia Dortmund'un sağ beki Thomas Meunier'i renklerine bağlayan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, "Son günde milyon Eurolar'ın döküldüğü süreçte, Trabzonspor'a zarar vermemek için transfer gerçekleştirmedik. Net ve marka oyuncularla görüştük. Trabzonspor'a gerçek paralarını etmeyen oyuncuları almadık. Yaz transferinde çok daha iyisini yapacağız ve erken hareket edeceğiz" demişti.

Abdullah Avcı şampiyon kadro kuruyor! Thomas Meunier'den sonra bir bomba daha

ARSENAL'DEN JORGİNHO 1. SIRADA

Tecrübeli çalıştırıcı, takıma direkt katkı sağlayacak ve geldiği gibi fark oluşturacak oyuncular üzerinden ilerlemek istiyor. Özellikle orta saha transferi çok kritik. Hem yönetim hem de teknik heyet, buraya lider karakterli ve deneyimli bir isim getirmek amacında. Gündemdeki isimlerden biri ise Jorginho.

JORGİNHO HAMSİK GİBİ OLABİLİR

Bordo-Mavililer, sezon bitmeden Jorginho cephesiyle temaslara başlayacak ve ikna için tüm kozları oynayacak. Abdullah Avcı, 32 yaşındaki İtalyan orta saha oyuncusunun alınması halinde Marek Hamsik etkisi vereceğini düşünüyor.

ARTETA FAZLA FORMA ŞANSI VERMİYOR

Arsenal'de bu sezon yedek oyuncu konumuna geçen Jorginho, Premier Lig'de sadece 5 maça ilk 11'de başladı. 32 yaşındaki yıldız, toplamda 22 maçta 1.018 dakika forma giydi; 1 gol atarken; 1 de asist yaptı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...