Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü'nün yeni teknik direktörü Adrian Mutu oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü'nün yeni teknik direktörü Adrian Mutu oldu

SPOR Haberleri

Sergen Yalçın ile anlaşamayan Azerbaycan'ın Neftçi Bakü takımı teknik direktörlük görevine Adrian Mutu'yu getirdi. Chelsea ve İnter formalarıyla hatırlanan eski Rumen golcü iki yıllık sözleşme imzaladı.

Azerbaycan Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Neftçi, teknik direktörlüğe Rumen Adrian Mutu'yu getirdi. Bakü ekibinden yapılan açıklamada, 44 yaşındaki Mutu ile iki yıllık sözleşme imzalandığı kaydedildi.

HEDEF AVRUPA'DA BAŞARI

Kulübün sitesine konuşan Rumen teknik adam, "Neftçi, Azerbaycan'da en büyük ve en güçlü taraftar kitlesine sahip kulüp. Avrupa'da sadakatleri ve destekleriyle tanınıyorlar. Onlarla iyi bir bağ kuracağımdan eminim. Amacım Neftçi'yi hak ettiği yere, Azerbaycan'daki en yüksek konuma getirmek ve Azerbaycan'ı Avrupa'da gururla temsil etmek." ifadelerini kullandı.

Futbolculuk kariyerinde Inter, Chelsea, Juventus ve Fiorentina gibi Avrupa'nın önde gelen kulüplerinde forma giyen Mutu, son olarak ülkesinin Rapid Bükreş takımını çalıştırmıştı.

Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü'nün yeni teknik direktörü Adrian Mutu oldu

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...