Bakan Kasapoğlu'ndan Karagümrük’e stadyum müjdesi! Süleyman Soylu'ya söz verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bakan Kasapoğlu'ndan Karagümrük’e stadyum müjdesi! Süleyman Soylu'ya söz verdi

SPOR Haberleri

Dünyaca ünlü İtalyan teknik direktör Andrea Pirlo yönetiminde Süper Lig'e damga vuran ancak ne stadyumu ne de üst düzey antrenman tesisleri olan Fatih Karagümrük'e seçim öncesi müjde geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Fatih Karagümrük Spor Kulübü’nü ziyaretinde kulüp yetkililerinin stat istemesi üzerine telefonla aradığı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Karagümrük’ün hem stadını hem antrenman tesisi ihtiyacını karşılayacağız. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

İstanbul’da seçim çalışmalarına devam eden İçişleri Bakanı ve AK Parti Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, Fatih’te bulunan Karagümrük Spor Kulübünü ziyaret etti. Bakan Soylu’ya Kulüp Başkanı Süleyman Hurma, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, oyuncular ve taraftarlar eşlik etti.

KARAGÜMRÜK'E STADYUM VAADİ

Kulüp yetkililerinin stat istemesi üzerine Bakan Soylu, telefonla Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu aradı. Bakan Kasapoğlu, "Karagümrük’ün hem stadını, hem antrenman tesisi ihtiyacını karşılayacağız. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

SOYLU: KONUNUN TAKİPÇİ OLACAĞIM

Konunun takipçisi olacağını söyleyen Bakan Soylu, "Murat Kurum Bakanımız, Arnavutköy’deki yeri Gençlik ve Spor Bakanlığına tahsis ediyor. İşlemleri son aşamada kendisi takip edecek. Ardından Gençlik ve Spor Bakanımız da, Cumhurbaşkanımızın talimatları çerçevesinde Karagümrük Stadını bitirecek. Ben işin takipçisiyim. En kısa zamanda hem antrenman sahaları, hem müsabaka stadı yapılmış olacak" şeklinde konuştu.

Bakan Soylu, daha sonra kulüp oyuncuları ve taraftarları ile fotoğraf çektirdi. (İHA)

Bakan Kasapoğlu'ndan Karagümrük’e stadyum müjdesi! Süleyman Soylu'ya söz verdi

https://twitter.com/karagumruk_sk/status/1656285428482285568

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...