Fatih Karagümrük'te Pirlo etkisi! İtalyan hoca tek başına 8 takımı geride bıraktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fatih Karagümrük'te Pirlo etkisi! İtalyan hoca tek başına 8 takımı geride bıraktı

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük, İtalyan teknik direktörü Andrea Pirlo ile başarılı bir sezon geçiriyor. Son oynanan maçta Ümraniyespor'u 4-2 yenen Haliç ekibi, 8 takımın yapamadığını gerçekleştirdi.

Süper Lig'in 30. haftasında Ümraniyespor'u 4-2 yenen Fatih Karagümrük, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan ligde en fazla gol atan üçüncü takım oldu. Andrea Pirlo yönetiminde 8.sırada bulunan Haliç temsilcisi, rakip ağları 60 kez sarsarken, kalesinde 51 gol gördü.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Fatih Karagümrük'te 17'şer golle krallık yarışında ikinci sırada bulunan Borini ve Diagne ikilisi, toplamda 34 gol kaydederken, bu 2 futbolcuyu 5 gol atan orta saha oyuncusu Magomed Ozdoev takip etti. 3 oyuncu, sezonun geri kalanında ligde 39 kez fileleri havalandırdı.

Fatih Karagümrük'te Pirlo etkisi! İtalyan hoca tek başına 8 takımı geride bıraktı

FATİH KARAGÜMRÜK'TE 3 OYUNCU 8 TAKIMI GEÇTİ

Diagne, Borini ve Ozdoev, geride kalan haftalarda Medipol Başakşehir (37), Arabam.com Konyaspor (36), Kasımpaşa (36), Demir Grup Sivasspor (35), MKE Ankaragücü (31), İstanbulspor (33), Bitexen Giresunspor (27) ve HangiKredi Ümraniyespor'dan (38) daha fazla gol kaydederken, Fraport TAV Antalyaspor (39) ile de aynı sayıda gol attı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...