Süper Lig'de yılın transferi gerçekleşiyor! Roberto Firmino ile anlaşma sağlandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Süper Lig'de yılın transferi gerçekleşiyor! Roberto Firmino ile anlaşma sağlandı

SPOR Haberleri

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Sezon sonu Liverpool'dan ayrılacak olan Roberto Firmino'nun yeni sezonda Galatasaray'a çok yakın olduğu öğrenildi. Brezilyalı yıldızın transferinde büyük aşama kaydedildi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'da oynayan Roberto Firmino, adım adım Süper Lig'e yaklaşıyor. Sezon sonu bitecek olan sözleşmesini uzatmayan Brezilyalı yıldızın Galatasaray ile görüşme yaptığı öğrenildi. Sportcell'in haberine göre; Sarı-kırmızılılar, Firmino transferinde büyük aşama kaydetti. Oyuncuyla prensipte anlaşma sağlanırken sözleşme şartları için görüşmelerin sürdüğü öne sürüldü.

Süper Lig'de yılın transferi gerçekleşiyor! Roberto Firmino ile anlaşma sağlandı

FIRMINO 360 MAÇTA 109 GOL ATTI

Liverpool ile Şampiyonlar Ligi ve Premier Lig gibi üst düzey şampiyonluklar yaşayan Roberto Firmino'ya İtalya ve Suudi Arabistan'dan da teklifler olduğu iddia ediliyor. İngiliz ekibinde 2015-2016 sezonundan bu yan 360 maça çıkan 31 yaşındaki oyuncu, 109 gol atıp, 79 asist yaptı.

Yaz transfer döneminde kadrosuna Mauro Icardi, Nicolo Zaniolo, Lucas Torreira ve Dries Mertens gibi dünya yıldızlarını katan Galatasaray, bu kez de Roberto Firmino'yu İstanbul'a getirmeyi hedefliyor. Kariyerinde yeni bir heyecan yaşamak isteyen Firmino'nun Süper Lig'de oynamaya sıcak baktığı belirtildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...