Bitsin bu hasret... Trabzonspor Sivasspor'a misafir

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bitsin bu hasret... Trabzonspor Sivasspor'a misafir

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Abdullah Avcı, kontrollü oyunla sonuca gidip hem hasrete son vermek hem de dört maçlık yenilmezlik serisini geliştirmek amacında.

Abdullah Avcı ile havasını bulan Trabzonspor bugün Sivasspor’a misafir olacak. Sivas, bordo mavililere evinde son beş maçında mağlup olmadı (iki galibiyet üç beraberlik). Ancak ev sahibi ekip bu sezon iç sahada formsuz. Servet Çetin yönetimindeki Yiğidolar sahasında altı maçta dört beraberlik, iki yenilgi gördü. Fırtına ise Avcı ile dört maçlık yenilmezlik serisini sürdürmek ve Sivas’taki şanssızlığını kırmak amacında.

GÖZLER ONUACHU'DA

Son iki maçını kazanmasına rağmen kalesinde goller gören Karadeniz ekibinde Abdullah Avcı, kontrollü oyun istiyor. Millî ara dönüşlerinin her zaman zor olduğunu da belirten Avcı, Sivas’a karşı hızlı kanat bindirmeleri ile sonuç almak amacında. Formda Paul Onuachu yine en büyük koz. Bu sezon ilk deplasman galibiyetini Fenerbahçe karşısında alan bordo mavililer ayrıca bu sezon üst üste ikinci dış saha galibiyeti görmek istiyor.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...