Avcı'dan rotasyon: 3 değişiklik yapacak

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Avcı'dan rotasyon: 3 değişiklik yapacak

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Gözünü Sivasspor maçına çeviren bordo mavililerde millî takımlarında döktüren Trezeguet ve Bakasetas ile cezası biten Eren 11’e dönecek, eldivenleri Taha giyecek.

Fenerbahçe ve Konyaspor’u yenerek çıkışa geçen Trabzonspor, galibiyet serisini Sivasspor maçında da sürdürmek istiyor. Bordo mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı deplasmanda oynanacak maçta kadroda değişiklikler yapacak. Trabzonspor’da millî takımdaki oyuncuların da katılımıyla dün yapılan antrenmanda ise Orsic, Kourbelis ve Umut Bozok’un haricinde tek eksik, kaptan Uğurcan Çakır oldu.

MİLLİLER FORMDA

Galler maçında sakatlanan yıldız kalecinin yerine Sivasspor maçında eldivenleri Taha giyecek. Ancak 11’de yaşanacak tek değişiklik bu olmayacak. Sarı kart cezası biten Eren Elmalı, yeniden 11’e dönecek. Millî takımda iki maçta üç gol atan Mısırlı Trezeguet ile Fransa’ya attığı golle dikkati çeken Yunan yıldız Bakasetas da 11’e monte edilecek. Takımın golcüsü Onuachu ise santrfordaki yerini koruyacak. 

ÜÇ EKSİKLİ İDMAN

Trabzonspor, Sivasspor maçı hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sakatlıkları bulunan Uğurcan, Kourbelis ve Umut Bozok idmana katılmadı. Üç oyuncunun da Sivas’a götürülmeyeceği öğrenildi. 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...