Trabzonspor'da ilk hedef Onuachu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Trabzonspor'da ilk hedef Onuachu

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Attığı gollerle takımı sırtlayan Nijeryalı yıldızın Southampton’dan tapusunu almak isteyen bordo mavililer, İngiliz ekibiyle masaya oturacak.

Trabzonspor, devre arasında yapacağı takviyelerle bu sezon yarışın içinde kalmayı hedeflerken bir taraftan da önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmaya çalışıyor. Southampton’dan sezon sonuna kadar kiralanan Paul Onuachu, gösterdiği performansla beklentilerin üzerine çıktı. Teknik direktör Abdullah Avcı, yönetime verdiği raporda Nijeryalı yıldızın tapusunun alınması gerektiğini bildirdi. Başkan Ertuğrul Doğan’ın açıklamaları sonrasında Nwakaeme’nin dönüşü gündeme oturmuş olsa da yönetimin önceliği Paul Onuachu.

SER VERDİ, SIR VERMEDİ

Bordo mavililer, Southampton yetkilileriyle önümüzdeki günlerde bir araya gelerek oyuncunun bonservisini almaya çalışacak. Transfermarkt verilerinde Onuachu için 13 milyon avroluk bedel biçiliyor. Yönetim bu rakamı aşağı çekmeye çalışacak. Nijerya’dan Punch Sports Extra’ya konuşan Onuachu, henüz geleceğiyle ilgili plan yapmadığını söylerken “Şimdilik hiçbir şey kesin değil, geleceğin benim için ne getireceğine dair hiçbir şey söyleyemem” diyerek sır vermedi. Southampton cephesi ise Onuachu’dan 15 milyon avro bekliyor.

VİKİNGLERİ GEÇTİ

Paul Onuachu sezona çok iyi bir başlangıç yaptı, sekiz maça altı gol sığdırdı. Trabzonsporlu taraftarların gönlünü fetheden Sörloth ilk sekiz maçında beş, Danimarkalı Cornelius ise üç gol kaydetmişti. Southampton, Onuachu’yu Genk’ten 18 milyon avroya almıştı. 

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...