Trabzonspor camiasını heyecanlandıran açıklama: Nwakaeme dönebilir!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Trabzonspor camiasını heyecanlandıran açıklama: Nwakaeme dönebilir!

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Nijeryalı yıldızın yeniden bordo mavili formayı giymesini istediklerini söyleyen Ertuğrul Doğan “Kendisiyle görüşüyoruz. Yeniden aramızda olabilir” dedi.

Abdullah Avcı’nın gelişiyle birlikte yeniden toparlanan ve gözünü zirveye diken Trabzonspor, bir taraftan önümüzdeki yılın kadrosunu şimdiden kurmaya çalışıyor. İstanbul’da Of-Hayrat Cemiyetinin akşam yemeğinde bir konuşma yapan başkan Ertuğrul ekonomik problemlere değinirken “Önümüzdeki ay yeni sponsorluklarla birlikte benim dönemimde kasaya toplamda 88 milyon avroluk para katkımız gerçekleşmiş olacak. Bunları yapmamış olsaydık, bugünkü borç 12 milyar lira civarında olurdu” dedi. 

O DA BİZİ ÇOK ÖZLEDİ

Başkan Doğan, kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Anthony Nwakaeme ile irtibatı hiç kesmediklerini söylerken bordo mavili taraftarlara “Hem hocamız Abdullah Avcı hem de ben Nwakaeme ile görüştük. Bu sezon sonunda oturup konuşacağız. Gelecek sezon yeniden aramızda olabilir” müjdesini verdi. Doğan, Suudi Arabistan’da Al Fahya kulübünde forma giyen ve sözleşmesi Haziran 2024’te sona erecek olan Nwakaeme’nin de Trabzonspor’a yeniden geri dönmeyi çok istediğini belirtti.

TARAFTAR KAMPANYA BAŞLATMIŞTI

Anthony Nwakaeme, formasını giydiği Suudi ekibi Al Fahya ile şu ana kadar 13 resmî maça çıkarken üç gol atıp bir de asist yaptı. Bordo mavili taraftarlar “Nwakaeme geri gelsin” kampanyası başlatmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...