Boey Bayern Münih'teki 'kankasının' ismini açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Milliyet
- Güncelleme:
Boey Bayern Münih'teki 'kankasının' ismini açıkladı

Spor Haberleri  / Milliyet

30 milyon euro karşılığında Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey, yıldız futbolcu Mathys Tel ile görüştüğünü açıkladı.

Bayern Münih'in Galatasaray'dan 30 milyon euro karşılığında transfer ettiği Sacha Boey için imza töreni düzenlendi. Fransız yıldız Bavyera ekibindeki ilk izlenimlerini aktardı.

Sacha Boey, Bayern Münih'le ilk antrenmana çıktığı günü "Çok iyi bir ilk antrenman oldu, zaten tanıdığım pek çok kişi vardı. Onları daha da iyi tanımak için sabırsızlanıyorum." sözleriyle özetledi.

Bayern Münih efsanesi olan Phillip Lahm hakkında konuşan Boey, "O, bu kulübün en büyük efsanelerinden biri. Küçükken onu çok izledim. Elbette bir gün onun kadar iyi olabilmek için elimden gelen her şeyi yapacağım." ifadelerini kullandı.

Bayern Münih'te oynayan Fransız oyuncuların öneminden bahseden Boey, "Bayern dünyanın en büyük kulüplerinden biri. Ben de Bayern'e bu yüzden geldim ama birkaç kişiyi tanımamın faydası oluyor. Örneğin Mathys Tel." dedi.

Bayern Münih Sportif Direktörü Christoph Freund, Sacha Boey transferi hakkında konuştu. Freund, "Çok fazla enerjisi var, çok fazla mesafe kat edebilen çok güçlü bir oyuncu. Takımımız için çok iyi olacak." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Milliyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...