Bombalar peş peşe! Kartal üçlü çekti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bombalar peş peşe! Kartal üçlü çekti

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Legia Varşova’nın Arnavut yıldızı Ernest Muci, Braga’dan Libyalı Al-Musrati siyah beyazlıların yenileri oldu. İki oyuncu da Kayseri deplasmanına götürülecek.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Transferde çok geride kaldığı için eleştirilen Beşiktaş yönetimi durdu durdu bombaları patlattı. Siyah beyazlılar Legia Varşova’nın Arnavut yıldızı Ernest Muci ile Braga’dan Libyalı Al-Musrati’yi renklerine bağlayarak şov yaptı Son günde gerçekleşen iki transfer  arasında en çok 10 numara bölgesinde oynayan Ernest Muci dikkati çekti. Yıldız oyuncu, Başkan Hasan Arat ve İkinci Başkan Hüseyin Yücel’in bulunduğu özel jetle İstanbul’a getirildi.

SABIRSIZLANIYOR

Beşiktaş için elinden geleni yapacağını aktaran Muci, “Çok mutluyum ve çok gururluyum böylesine büyük bir camianın parçası olduğum için. Stadyumda özellikle taraftarlarımızla ve herkesle buluşmak için sabırsızlanıyorum. Herkesten çok fazla ilgi görüyorum. Telefonuma baktıkça çok fazla mesaj görüyorum. Taraftarla buluşmak için sabırsızlıkla bekliyorum. Beşiktaş için elimden gelen her şeyi vereceğim” ifadelerini kullandı.

Bombalar peş peşe! Kartal üçlü çekti

DEV ÖN LİBERO

Beşiktaş’ın Braga’dan transferi Al-Musrati, 1 milyon avro kiralama bedeliyle transfer edildi. Libyalı ön liberonun zorunlu satın alma opsiyonu 11 milyon avro. Bonusların ise 2,5 milyon avro olduğu açıklandı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...