Domagaj Vida yine parayı buldu! Beşiktaş'tan ayrılan Hırvat stoperin yeni adresi Suudi Arabistan

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Domagaj Vida yine parayı buldu! Beşiktaş'tan ayrılan Hırvat stoperin yeni adresi Suudi Arabistan

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş'la sözleşme uzatmayan 33 yaşındaki Hırvat stoper Domagoj Vida, Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Ettifaq ile prensip anlaşmasına vardı.

Beşiktaş'tan yıllık 3.5 milyon euro civarında maaş alan Vida'nın sözleşmesi 30 Haziran'da sona ermişti. Beşiktaş yönetimi ve teknik direktör Valerien Ismael, Hırvat stoper "Kal ama 1.2 milyon euro veririz" dedi. Tecrübeli futbolcu da bu teklifi kabul etmeyince yollar ayrıldı.

Beykoz'daki evini taşımak için eşi ve birkaç akrabasıyla İstanbul'da bulunan Domagoj Vida, Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Ettifaq ile prensip anlaştı. Suudi yetkiler sözleşme detayları için kısa süre içinde İstanbul'a gelecek.

FİKRET ORMAN TRANSFERİ

Ocak 2018'de Dinamo Kiev'den bedavaya Beşiktaş'a transfer olan Vida, 2018 Dünya Kupası'nda Hırvatistan Milli Takımı'yla final oynamış ve dönemin en iyi stoperleri arasında gösterilir olmuştu.

Dönemin Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın "bedavaya" getirdiği Hırvat için 5 milyon euro imza parası ödendiği iddia edilmişti.

Beşiktaş'ın en çok kazanan futbolcularından biri olan Vida, siyah-beyazlı forma ile 165 maçta görev yapmış ve 16 da gol attı. Yıldız isim özellikle Fenerbahçe derbilerinde attığı kafa golleriyle hatırlanıyor.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...