Dominik Livakovic Fenerbahçe'ye transfer oldu! Hırvat kaleci İstanbul'a geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Dominik Livakovic Fenerbahçe'ye transfer oldu! Hırvat kaleci İstanbul'a geldi

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Fenerbahçe, Dinamo Zagreb forması giyen Dominik Livakovic ile anlaşmaya vardığını açıkladı. Hırvatistan Milli Takım kalesini de koruyan Livakovic, resmi imza için İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe, uzun süredir görüşme halinde olduğu Dominik Livakovic transferinde mutlu sona ulaştı.

Hırvat kaleci sağlık kontrollerinden geçmek ve transfer görüşmelerini tamamlamak üzere İstanbul’a geldi.

FENERBAHÇE'DEN LIVAKOVIC AÇIKLAMASI

Kulübümüz, profesyonel futbolcu Dominik Livakovic’in transferi konusunda futbolcu ve kulübü Dinamo Zagreb ile prensip anlaşmasına varmıştır. Futbolcu sağlık kontrollerinden geçmek ve ileri transfer görüşmeleri için bugün İstanbul'a gelecektir.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1694592266248012217

 

LIVAKOVIC İSTANBUL'DA

Fenerbahçe’nin prensip anlaşmasına vardığı Hırvat kaleci Dominik Livakovic, sağlık kontrollerinden geçmek ve transfer görüşmelerini tamamlamak üzere İstanbul’a geldi.

Hırvatistan’ın Zagreb kentinden havalanan özel uçakla İstanbul Atatürk Havaalanı Genel Havacılık Terminali’ne inen 28 yaşındaki file bekçisini sarı-lacivertli kulübün temsilcileri karşıladı. Hırvat kaleci, taraftarları selamladıktan sonra kendisine ayrılan özel araçla havaalanından ayrıldı. Dominik Livakovic, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atacak.

LIVAKOVIC'TEN ANLAMLI DAVRANIŞ

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...