Enner Valencia tacını alıp gidebilir

- Güncelleme:
Enner Valencia tacını alıp gidebilir

Spor Haberleri

Enner Valencia hakkında her gün yeni bir haber ortaya atılıyor. Oyuncunun menajeri ayrılık iddialarını yalanlasa da Brezilya medyası aksini savunuyor.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Fenerbahçe’nin gol makinesi Enner Valencia’nın sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Sarı lacivertliler ile Ekvadorlu yıldız arasındaki yenileme görüşmelerinden sonuç alınamaması dedikodu kazanının kaynamasına sebep oluyor. Valencia her fırsatta, Fenerbahçe’den ayrılmak istemediğini söylese de beklenen imza henüz gelmiş değil. Valencia’nın menajeri Gonzalo Vargas’ın “Önceliğimiz Fenerbahçe, kimseyle görüşmedik” açıklamasına rağmen iddiaların önü alınamıyor.

ALTAY DA GİDİYORDU

Brezilya basını, Vargas’ın yalanlamalarının gerçeği yansıtmadığını savunarak Valencia’nın kariyerine Brezilya’da devam edeceğini yazmaya devam ediyor. Ekvadorlu yıldızın, Internacional ile ön sözleşme imzaladığını öne süren Brezilya basını, Valencia’nın yeni sezonun en büyük transfer bombası olacağı tezinde ısrarlı. Ancak Altay Bayındır hakkında da benzer haberler çıkmış, Tottenham’la ön sözleşme imzaladığı iddia edilen millî eldiven F.Bahçe’yle dört yıllık mukavele yenilemişti.

TERCİH FENER’İN

Fenerbahçe, Enner Valencia’yla devam etmek istiyor. Ekvadorlu yıldız da İstanbul’dan ayrılmak istemiyor. Ancak bir ayrılık olması hâlinde bu tamamen sarı lacivertlilerin arzusu doğrultusunda gerçekleşecek. Valencia kendi şartlarıyla değil, kendisine sunulan şartlarla yeni sözleşme yapabilecek.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...